LevnoBot.cz
Přidat obchod

Mivardi prut Entrix Method 3,6m 60 - 120g


Mivardi prut Entrix Method 3,6m  60 - 120g
Nově vyvinutý prut pro těžší lov na method a feeder. Vzhledem k použití výrazně zvětšených oček je ideální pro dlouhé náhozy. Tužší akce ideálně plní požadavky na prut pro lov kaprů a větších ryb na řekách i stojatých vodách. Tomu výrazně napomáhá speciální konstrukce blanku s vloženým krátkým dílem, která umožňuje používat tento prut ve dvou různých délkách a přizpůsobit se tak snadno zvolenému místu i lovné vzdálenosti. Součástí balení jsou 3 špičky s velkými očky.

1899 CZK

lkbaits.cz


Koupit za 1899 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.9.2023 1899

Podobné produkty



1664 CZK

Nově vyvinutý prut pro těžší lov na method a feeder. Vzhledem k použití výrazně zvětšených oček je ideální pro dlouhé náhozy. Tužší akce ideálně plní požadavky na prut pro lov kaprů a větších ryb na řekách i stojatých vodách. Tomu výrazně napomáhá speciální konstrukce blanku s vloženým krátkým dílem, která umožňuje používat tento prut ve dvou různých délkách a přizpůsobit se tak snadno zvolenému místu i lovné vzdálenosti. Součástí balení jsou 3 špičky s velkými očky. Druh prutu: Feederové Varianta: Prut Série: Entrix Navrženo v: Česká republika Země původu: Čína Délka: 3,6 m Rukojeť: CORK Full Grip Transportní délka: 105 cm Transportní délka (cm): 105.0 Počet dílů: 4 + 3;4 díly Délka (m): 3.6 Vrhací zátěž: 60 - 120 g

1664 CZK

Tužší akce ideálně plní požadavky na prut pro lov kaprů a větších ryb na řekách i stojatých vodách. Tomu výrazně napomáhá speciální konstrukce blanku s vloženým krátkým dílem, která umožňuje používat tento prut ve dvou různých délkách a přizpůsobit se tak snadno zvolenému místu i lovné vzdálenosti. Součástí balení jsou 3 špičky s velkými očky.