LevnoBot.cz
Přidat obchod

DAM prsačky Hydroforce Nylon Taslan Chestwader 44


DAM prsačky Hydroforce Nylon Taslan Chestwader 44
Broďáky Hydroforce Nylon-Taslan Chest Waders jsou kompletně novou generací broďáků od firmy DAM. Jsou vyrobeny z komfortního lehkého materiálu, který je kombinací nylonu a taslanu, nabízejí volnost v pohybu a udrží vás vždy v suchu. Broďáky jsou vybaveny silnými holínkami s protiskluznou podrážkou, nastavitelným páskem, silnými nastavitelnými ramenními popruhy a vnitřní kapsou.

1805 CZK

lkbaits.cz


Koupit za 1805 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.9.2023 1799

Podobné produkty



1704 CZK  13% 

Jsou vyrobeny z komfortního lehkého materiálu, který je kombinací nylonu a taslanu, nabízejí volnost v pohybu a udrží vás vždy v suchu. Broďáky jsou vybaveny silnými holínkami s protiskluznou podrážkou, nastavitelným páskem, silnými nastavitelnými ramenními popruhy a vnitřní kapsou.

1724 CZK  25% 

Broďáky Hydroforce Nylon-Taslan Chest Waders jsou kompletně novou generací broďáků od firmy DAM. Jsou vyrobeny z komfortního lehkého materiálu, který je kombinací nylonu a taslanu, nabízejí volnost v pohybu a udrží vás vždy v suchu. Broďáky jsou vybaveny silnými holínkami s protiskluznou podrážkou, nastavitelným páskem, silnými nastavitelnými ramenními popruhy a vnitřní kapsou. Série: Hydroforce Barva podle výrobce: Green Specifikace materiálu: Nylon Taslan Země původu: Čína Velikost: 44;XL Navrženo v: Německo Věková skupina: Dospělý Barva: Zelená Nepromokavé: Ano