LevnoBot.cz
Přidat obchod

Čepice plná spánku bio (čaj, bylinná směs, porcovaná, 27g)


Čepice plná spánku bio (čaj, bylinná směs, porcovaná, 27g)
Když je člověk správně odpočatý, jde hned všechno snáz. Tato harmonická čajová směs vám k tomu může pomoci. Balení obsahuje 18 nálevových sáčků. Složení tohoto skvělého čaje: Řebříček bio Meduňka bio Ostružina list bio Levandule bio Pomerančová kůra bio Fenykl bio Vhodné pro vegetariány a vegany. Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. Skladovat v suchu a chladu.

109 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 109 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
11.11.2023 109

Podobné produkty



95 CZK  1% 

Bylinný čaj z od Sonnentrou z řady Zase dobře! Z produkce kontrolovaného ekologického zemědělství, v nálevových sáčcích v přebalu.

89 CZK  8% 

Informace o produktu Čepice plná spánku - bylinný čaj. Dobrou noc. Když je člověk správně odpočatý, jde hned všechno snáz - tato harmonická čajová směs vám k tomu dopomůže.

99 CZK

Čepice plná spánku - bylinný čaj. Když je člověk správně odpočatý, jde hned všechno snáz - tato harmonická čajová směs vám k tomu dopomůže.Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. Skladovat v suchu a chladu. Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Doporučené dávkování 1-2 šálky za den. Nepřekračujte uvedené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.Složení: řebíček bio, meduňka bio, ostružina list bio, levandule bio, pomerančová kůra bio, fenykl bio.Alergeny: miříkovité (apiaceae)Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: Skladujte v suchu.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.