LevnoBot.cz
Přidat obchod

LOEWE - Loewe Solo - Toaletní voda


LOEWE - Loewe Solo - Toaletní voda
Toaletní voda LOEWE Solo, původní vůně, nyní v novém barevném flakonu, který je součástí botanické duhy LOEWE.LOEWE Solo je rodina vůní inspirovaná západem slunce - stavem rovnováhy a vyváženosti, kdy se noc setkává se dnem a protiklady se harmonizují.Pikantní a originální toaletní voda LOEWE Solo kontrastuje tóny guavy s pikantním akordem kmínu a tóny pižma kontrastují s italskou mandarinkou v hesperidovém akordu. Toaletní voda LOEWE Solo je uzavřena v průsvitném skleněném flakonku v zářivém odstínu pálené umbry.

2330 CZK

sephora.cz


Koupit za 2330 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
16.11.2023 2280

Podobné produkty



2364 CZK  3% 

Loewe Solo, 50 ml, Toaletní vody pro muže, Neztraťte tempo ani na konci náročného dne! Toaletní voda pro muže Loewe Solo je pestrou kombinací vonných ingrediencí, která vás nepřestane bavit a udrží vás v tom správném rytmu. aromatická vůně s bylinnými tóny vynikne na muži, který se nebojí být sám sebou vůně vhodná pro každodenní nošení nová interpretace původní vůně

1721 CZK

Toaletní voda Solo Loewe Pour Homme od značky Loewe byla vytvořená výhradně pro muže. Toto balení obsahuje 50 ml vámi vybrané vůně.