LevnoBot.cz
Přidat obchod

AZZARO - Chrome - Parfémová voda


AZZARO - Chrome - Parfémová voda
Chrome Parfum, nová vůně řady Chrome, se vrací k legendární vůni v nové interpretaci s intenzivní svěžestí.Nový Chrome Parfum je stejně intenzivní jako pouto mezi otcem a synem!Více než parfém vás tato vůně zve k prožití hlubších emocí a sdílení nezapomenutelných okamžiků.Vůně úniku s novou čichovou intenzitou zachycená ve slunné středomořské krajině. Setkání extrémní svěžesti citrusových plodů a intenzity akordu sluneční pryskyřice, nesené třemi autentickými a silnými ingrediencemi: - Na úsvitu: bergamot(1)- V zenitu: šalvěj(1)- Za soumraku: akord pryskyřice a mastichyLahvička uzavřená do ikonického chromového čtverce odhaluje novou intenzivní modrou barvu, která odráží silné pouto, jež zachycuje.(1)Suroviny z udržitelného rozvoje Azzaro Parfums se zavazuje k odpovědnému rozvoji udržitelného luxusu se svými partnery.Bergamot a šalvěj jsou pečlivě vybírány a sklízeny zodpovědnými kanály, které zaručují spravedlivý příjem producentům a komunitám a zároveň chrání jejich životní prostředí.

1420 CZK

sephora.cz


Koupit za 1420 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
16.11.2023 1390

Podobné produkty



1519 CZK  10% 

Azzaro Chrome Parfum, 50 ml, Parfémované vody pro muže, Nenechte se ničím zastavit a dopřejte si vzpruhu v jakékoli situaci. Parfémovaná voda pro muže Azzaro Chrome Parfum vám zajistí okamžitý příliv energie na smyslové úrovni. Povzbudí vás tak, že vše zvládnete s přehledem a lehkostí. aromatická vůně s bylinnými tóny citrusová vůně pro aktivního muže plného energie podtrhne sex-appeal a přirozenou mužnost vůně vhodná pro každodenní nošení

1351 CZK

Azzaro Chrome Parfum parfémovaná voda pro muže plná jiskrných citrusových a dřevitých akordů. Pro muže napříč generacemi. Ideální na denní i večerní nošení.


856 CZK

Čistý parfém Chrome od značky Azzaro byla vytvořená výhradně pro muže. Toto balení obsahuje 50 ml vámi vybrané vůně.