LevnoBot.cz
Přidat obchod

BabyOno Take Care Muslin Diapers látkové pleny Blue 3 ks


BabyOno Take Care Muslin Diapers látkové pleny Blue 3 ks
BabyOno Take Care Muslin Diapers, 3 ks, Látkové pleny pro děti, Plenky jsou naprostým základem každé přebalovací výbavy, ty látkové pak představují léty ověřenou klasiku. Látkové pleny BabyOno Take Care Muslin Diapers udrží miminko v pohodlí a suchu, jsou šetrné k citlivé dětské pokožce a jejich používání i k životnému prostředí. Pro spokojenost svého miminka nemůžete vybrat lépe. Vlastnosti: pro maximální pohodlí a spokojenost dítěte mnohostranné využití nejlepší materiál pro styk s jemnou dětskou pokožkou výborná savost a měkkost Složení: 100% bavlna Jak používat: Před prvním použitím vyperte.

259 CZK

Notino


Koupit za 259 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.11.2023 259

Podobné produkty



259 CZK

Mušelínový pleny by neměly chybět v dětské výbavičce. Jsou vhodné pro kojence i malé děti. Mušelínové pleny jsou vyrobeny z dvouvrstvé 100 % bavlny, jsou extrémně měkké na dotek a neobvykle vzdušné. Vzdušné mušelínové pleny jsou vhodné od prvního dne života Vašeho děťátka. Děťátko můžete mušelínových plenkami zabalit, zakrýt nebo je použít jako prostěradlo či osušku. Jsou vhodné i na krytí při kojení. Vlastnosti: maximálně vzdušné, použití kdekoliv, nedráždí citlivou pokožku dítěte Specifikace: Materiál: 100 % bavlna Velikost: 70 × 70 cm Sada obsahuje 3 ks plen (dvě ozdobené potiskem)

221 CZK  1% 

Mušelínové plenky s potiskem 3ks v balení.


Jsou vzdušné a jemné k dětské pokožce. Budou se vám hodit při přebalování, koupání a usínání i při procházce. Mušelínové plenky poslouží jako zavinovačka, deka, prostěradlo, podložka nebo ručník.

Materiál:
100% bavlna.


Rozměry plenek 70 x 70 cm.

Balení obsahuje 3 plenek (viz. obr.).

259 CZK

BabyOno Pleny mušelínové Super soft - modrá 3 ks Mušelínové pleny jsou vyrobeny z dvouvrstvé 100 % bavlny, jsou extrémně měkké na dotek a neobvykle vzdušné. Vzdušné mušelínové pleny jsou vhodné od prvního dne života Vašeho děťátka. Děťátko můžete mušelínových plenkami zabalit, zakrýt nebo je použít jako prostěradlo či osušku. Jsou vhodné i na krytí při kojení.