LevnoBot.cz
Přidat obchod

Petite&Mars Aromy sáčky na plenky 100 ks


Petite&Mars Aromy sáčky na plenky 100 ks
Petite&Mars Aromy, 100 ks, Sáčky na pleny pro děti, Usnadněte si přebalování miminka, když jste mimo domov. Sáčky na pleny Petite&Mars Aromy _ představují pohodlné a hygienické řešení pro použité plenky. Zabrání tak zbytečným nehodám v přebalovací tašce, a navíc také tlumí nežádoucí zápach. Vlastnosti: slouží k hygienické likvidaci použitých plen dostatečná velikost neutralizace nepříjemného zápachu uzavíratelné využitelné doma i na cestách praktické úchyty pro snadné zabalení jemná parfemace Jak používat: Sáček není hračka a nepatří do rukou dětem.

119 CZK

Notino


Koupit za 119 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.9.2024 119
18.9.2024 94
11.9.2024 109
8.9.2024 117
7.9.2024 109
13.6.2024 119
5.6.2024 115
22.5.2024 119
9.5.2024 115
24.11.2023 119

Podobné produkty



119 CZK

AROMY voňavé sáčky na použité plenky jsou nezbytným spojencem při každodenní péči o děťátko! Objemné kapsy s jemnou levandulovou vůní vám usnadní udržování čistoty a svěžesti. Levandule je tajným nástrojem k odstranění nepříjemných pachů! Sáčky AROMY nejen chrání před nežádoucím zápachem, ale také jemně šíří do vzduchu uvolňující vůni. Fialová barva sáčku navíc maskuje jeho obsah. Kapsy jsou navrženy s ohledem na každodenní pohodlí. Jejich velikost umožňuje umístit do nich několik plenek a dlouhé úchyty umožňují rychlé a hygienické zavázání sáčku. Praktické sáčky mohou být užitečné i v jiných situacích – můžete je použít jako malé sáčky na odpadky během dlouhé jízdy autem nebo do nich schovat mokré části oblečení či špinavé kapesníky. Až 80 % materiálu použitého k výrobě sáčků AROMY pochází z recyklace. Výběrem sáčků AROMY se staráte nejen o hygienu a pohodlí, ale podporujete také ochranu životního prostředí. AROMY nejsou jen sáčky na pleny, je to způsob, jak si usnadnit život při péči o děťátko. Sáčky jsou ideální na doma i na cesty. Dopřejte sobě a svému dítěti pohodlí a svěžest, kterou si zasloužíte! Technická specifikace: prostorné sáčky, s dlouhými úchyty na zavazování pevné, netrhají se s levandulovou vůní neutralizující nepříjemné pachy fialová barva maskuje obsah množství: 100 sáčků v balení objem sáčku 4 – 4,5 l rozměr 18 × 38 cm tloušťka: 12 μ

109 CZK

Voňavé sáčky na pleny s úchyty Aromy od Petite&Mars perfektně uskladní použité pleny. Představují praktickou pomůcku při každodenní péči o miminko.


89 CZK

Outlet: nové, poškozený/chybějící obal, stav viz foto AROMY voňavé sáčky na použité plenky jsou nezbytným spojencem při každodenní péči o děťátko! Objemné kapsy s jemnou levandulovou vůní vám usnadní udržování čistoty a svěžesti. Levandule je tajným nástrojem k odstranění nepříjemných pachů! Sáčky AROMY nejen chrání před nežádoucím zápachem, ale také jemně šíří do vzduchu uvolňující vůni. Fialová barva sáčku navíc maskuje jeho obsah. Kapsy jsou navrženy s ohledem na každodenní pohodlí. Jejich velikost umožňuje umístit do nich několik plenek a dlouhé úchyty umožňují rychlé a hygienické zavázání sáčku. Praktické sáčky mohou být užitečné iv jiných situacích – můžete je použít jako malé sáčky na odpadky během dlouhé jízdy autem nebo do nich schovat mokré části oblečení či špinavé kapesníky. Až 80 % materiálu použitého k výrobě sáčků AROMA pochází z recyklace. Výběrem sáčků AROMY se staráte nejen o hygienu a pohodlí, ale podporujete také ochranu životního prostředí. AROMY nejsou jen kapsy na pleny, je to způsob, jak si usnadnit život při péči o děťátko. Kapsy jsou ideální na doma i na cesty. Dopřejte sobě a svému dítěti pohodlí a svěžest, kterou si zasloužíte! Technická specifikace: prostorné kapsy, s dlouhými úchyty na zavazování pevné, netrhají se s levandulovou vůní neutralizující nepříjemné pachy fialová barva maskuje obsah množství: 100 sáčků v balení objem sáčku 4 – 4,5 l rozměr 18 × 38 cm tloušťka: 12 μ

63 CZK

Outlet: nové, poškozený obal, stav viz foto AROMY voňavé sáčky na použité plenky jsou nezbytným spojencem při každodenní péči o děťátko! Objemné kapsy s jemnou levandulovou vůní vám usnadní udržování čistoty a svěžesti. Levandule je tajným nástrojem k odstranění nepříjemných pachů! Sáčky AROMA nejen chrání před nežádoucími pachy, ale také jemně šíří do vzduchu relaxační vůni. Fialová barva sáčku navíc maskuje jeho obsah. Kapsy jsou navrženy s ohledem na každodenní pohodlí. Jejich velikost umožňuje umístit do nich několik plenek a dlouhé úchyty umožňují rychlé a hygienické zavázání sáčku. Praktické sáčky mohou být užitečné iv jiných situacích – můžete je použít jako malé sáčky na odpadky během dlouhé jízdy autem nebo do nich schovat mokré části oblečení či špinavé kapesníky. Až 80 % materiálu použitého k výrobě sáčků AROMA pochází z recyklace. Výběrem sáčků AROMY se staráte nejen o hygienu a pohodlí, ale podporujete také ochranu životního prostředí. AROMY nejsou jen kapsy na pleny, je to způsob, jak si usnadnit život při péči o děťátko. Kapsy jsou ideální na doma i na cesty. Dopřejte sobě a svému dítěti pohodlí a svěžest, kterou si zasloužíte! Technická specifikace: prostorné kapsy, s dlouhými úchyty na zavazování pevné, netrhají se s levandulovou vůní neutralizující nepříjemné pachy fialová barva maskuje obsah množství: 100 sáčků v balení objem sáčku 4 – 4,5 l rozměr 18 × 38 cm tloušťka: 12 μ"