LevnoBot.cz
Přidat obchod

CHRISTOPHE ROBIN - Rozčesávací gel s mořskými minerály


CHRISTOPHE ROBIN - Rozčesávací gel s mořskými minerály
Rozčesávací gel s mořskými minerály je druhou fází, nepostradatelnou pro kompletní detoxikační rituál. Ideální po použití pročišťujícího mycího peelingu. Jeho gelová textura okamžitě vlasy rozčesává, aniž by je zatěžovala. Mořské minerály (zinek, hořčík, železo, vápník a draslík), které jsou nezbytné pro zdraví vlasů, dodávají minerální látky vlasové pokožce a pomáhají posilovat vlasové vlákno. Jeho složení je obohacené o účinné látky 100% přírodního původu s vysokým změkčujícím účinkem pro zajištění hydratace a hebkosti vlasů.GOOD FOR VEGANProdukty vhodné pro vegany neobsahující žádné ingredience živocišného puvodu.

806 CZK

sephora.cz


Koupit za 806 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.12.2023 795

Podobné produkty



625 CZK

Christophe Robin Purifying Conditioner Geleé with Sea Minerals, 200 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Při mytí vlasů šampon otevírá povrchovou vlasovou strukturu – kutikulu. Proto je důležité dodat po mytí vlasům péči, která kutikulu opět uzavře. A právě o to se postará kondicionér Christophe Robin Purifying Conditioner Geleé with Sea Minerals. Kromě uzavření vlasových vláken zajistí jejich výživu, hydrataci a změkčení, bez čehož se krásné, lesklé a zdravé vlasy neobejdou. Ochrání je před mechanickým poškozením a vysušením, dále vyhladí jejich povrch a pomůže je zjemnit, což usnadní jejich rozčesávání a další úpravy. Vlastnosti: usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu poskytuje potřebnou hydrataci zlepšuje strukturu vlasů zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy Jak používat: Naneste na pokožku hlavy a do vlasů, od kořínků po konečky.

482 CZK  0% 

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Kondicionéry značky Christophe Robin z kolekce byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 200 ml.