LevnoBot.cz
Přidat obchod

RIMMEL LONDON Thrill Seeker Řasenka Black 8 ml


RIMMEL LONDON Thrill Seeker Řasenka Black 8 ml
Voděodolná objemová a prodlužující řasenka Rimmel London Thrill Seeker.

238 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 238 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.12.2023 239
11.12.2023 238

Podobné produkty



248 CZK

Rimmel WonderVolume Thrill Seeker, 8 ml, Řasenky pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Rimmel WonderVolume Thrill Seeker. Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: má dlouhotrvající efekt rychle a snadno se aplikuje úžasně natočí řasy prodlouží délku řas zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě Složení: veganský produkt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

259 CZK

Rimmel WonderVolume Thrill Seeker Waterproof řasenka černá dodá vašim řasám šokující objem a délku až do nebes.  Voděodolné složení.


189 CZK

Rimmel London Wonder Volume Thrill Seeker řasenka Black 8 ml Řasenka Extra Long Lash s unikátním prodlužujícím složením prodlužuje délku řas až o 80 %. Speciální kartáček s extra hustými štětinkami se postará o dokonalé nalíčení bez žmolků nebo hrudek. RIMMEL LONDON řasenka Extra Long Lash byla navržena tak, aby zvýraznila váš pohled.