LevnoBot.cz
Přidat obchod

RIMMEL LONDON Thrill Seeker Pitch Řasenka Black 8 ml


RIMMEL LONDON Thrill Seeker Pitch  Řasenka Black 8 ml
Ultra černá objemová a prodlužující řasenka pro ženy v odstínu Pitch Black.

235 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 235 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.12.2023 235
11.12.2023 234

Podobné produkty



224 CZK

Rimmel WonderVolume Thrill Seeker, 8 ml, Řasenky pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Rimmel WonderVolume Thrill Seeker. Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: má dlouhotrvající efekt prodlouží délku řas má intenzivní barvu zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě Složení: veganský produkt Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev. Opakujte podle potřeby.

260 CZK

Rimmel WonderVolume Thrill Seeker řasenka černá s ultra černými pigmenty dodá vašim řasám intenzivní barvu a opticky zvětší oči.


189 CZK

Rimmel London Wonder Volume Thrill Seeker objemová a prodlužující řasenka Pitch Black 8 ml Řasenka Extra Super Lash perfektně oddělí řasy, dodá jim dechberoucí délku a podtrhne jejich krásu. Obsažený hydrogel zajistí přilnavost a rychlé usychání barvy, aby nalíčení řas vydrželo po celý den.