LevnoBot.cz
Přidat obchod

Kitl Syrob Mátový 500 ml


Kitl Syrob Mátový 500 ml

Kitl Syrob Mátový je vynikající hustý sirup vyrobený z čerstvých lístků máty kadeřavé (spearmint) v BIO kvalitě. 


135 CZK

DrMax.cz


Koupit za 135 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.9.2024 135
23.7.2024 129
25.3.2024 135
10.3.2024 145
25.2.2024 139
18.2.2024 145
7.1.2024 139
24.12.2023 135
19.12.2023 129

Podobné produkty



140 CZK  7% 

Poctivý hustý sirup z čerstvých lístků máty kadeřavé, pěstované v režimu BIO kvalitě.

112 CZK

Popis Mátový sirup pro přípravu limonád Poctivý hustý sirup z čerstvých lístků máty kadeřavé pěstované v režimu BIO kvalitě Díky svému složení a š

159 CZK

Vynikající hustý sirup z čerstvých lístků máty kadeřavé, pěstované v kvalitě BIO. Díky svému složení a šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijte jej horkou vodou, přidejte kapku medu a máte chutný horký nápoj.Složení: český cukr, vodný výluh z čerstvé máty kadeřavé z BIO ekologického zemědělství (Mentha spicata L., 10%), mátový extrakt, extrakt ze zeleného čaje, vitamín C (20 mg ve 100 ml sirupu je 25% doporučené denní dávky), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní mátové aroma.Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1445 kJ/340 kcal, Tuky

139 CZK

Kitl Syrob Mátový 500 ml Poctivý hustý sirup pro přípravu tradičních domácích limonád. Kitl Syrob Mátový vyrábíme z čerstvých lístků máty v BIO kvalitě. Rostliny zpracováváme za studena a díky tomu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové.