LevnoBot.cz
Přidat obchod

Panda Dětské přebalovací podložky 60 x 60 cm 10 ks


Panda Dětské přebalovací podložky 60 x 60 cm 10 ks

Čtvercové hygienické podložky vytvoří bezpečný prostor k přebalení miminka. Pro každodenní použití doma i na cestách. Měkké a jemné.


79 CZK

DrMax.cz


Koupit za 79 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.4.2024 79
19.12.2023 85

Podobné produkty



87 CZK

Panda hygienické podložky

Přebalovací podložky v sadě 10 kusů jsou příhodným pomocníkem při přebalování dětí, a to jak doma na přebalovacím stole, tak na c


87 CZK  10% 

Bella Baby Happy Panda, 10 ks, Přebalovací podložky pro děti, Ať už budete přebalovat své miminko kdekoliv, jednorázové přebalovací podložky Bella Baby Happy Panda zajistí děťátku maximální čistotu i pohodlí. Jsou vyrobeny z jemného a příjemného materiálu a práci s přebalováním miminka vám vždy usnadní. Skvěle se hodí hlavně na cestách a návštěvách mimo domov. Vlastnosti: zajišťují při přebalování komfort a čistotu zároveň chrání před znečištěním nábytek vyrobeny z měkké, na dotek příjemné tkaniny pokud se podložka neušpiní, je možné její opětovné použití poskytuje při přebalování komfort a čistotu ideální zejména na cestování Jak používat: Před přebalováním položte podložku na přebalovací pult či stůl. Po ušpinění podložku vyhoďte.

72 CZK

Dětské podložky umožňují hygienické přebalení dítěte kdekoliv zrovna potřebujete.

79 CZK  14% 

Panda Dětské přebalovací podložky 60 x 60 cm 10 ks Dětské přebalovací podložky Panda jsou vyrobeny z měkké, na dotek příjemné vlákniny. Slouží jako ochrana před znečištěním při přebalování a oceníte je i na výletech, na procházkách, u lékaře nebo na návštěvách. Mohou se také hodit jako ochrana lůžkovin v dětské postýlce, když pečujete o miminko po koupání. Pokud se podložka neušpiní, můžete jí znovu použít.