LevnoBot.cz
Přidat obchod

Alfaparf Milano Rebalancing Low Shampoo vyrovnávací šampon pro redukci mazu 250 ml


Alfaparf Milano Rebalancing Low Shampoo vyrovnávací šampon pro redukci mazu 250 ml

Alfaparf Milano Rebalancing Low Shampoo vyrovnávací šampon pro redukci mazu šetrně čistí pokožku hlavy a navrací jí zpět svou rovnováhu. 


349 CZK

DrMax.cz


Koupit za 349 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
19.12.2023 349

Podobné produkty



263 CZK

Alfaparf Milano Blends of Many Rebalancing, 250 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Alfaparf Milano Blends of Many Rebalancing pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy intenzivně hydratuje zbavuje vlasy lupů Složení: bez sulfátů Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. Pro optimální výsledný efekt, pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady.

324 CZK

Rebalancing Low Shampoo jemně čistí pokožku hlavy která trpí přebytečným mazem a lupy Navrací vlasové pokožce rovnováhu a zanechává vlasy jemné a zářivéJak používat Naneste na vlhké vlasy napěňte a po

248 CZK  1% 

Jemně čistí pokožku hlavy, která trpí přebytečným mazem a lupy. Navrací vlasové pokožce rovnováhu a zanechává vlasy jemné a zářivé.  

364 CZK

Alfaparf Milano Blends of Many Jemný dermo vyrovnávací šampon pro redukci mazu 250 ml Pro vlasy se zvýšenou produkcí mazu. Vyrovnávací šampon bez obsahu sulfátů čistí důkladně pokožku hlavy a účinně řeší problémy s lupy a s nadměrnou produkcí mazu. Pro vyváženou pokožku a pro silnější vlasy.