LevnoBot.cz
Přidat obchod

Hipp DĚTSKÉ MENU BIO Těstoviny s lososem, brokolicí a smetanou 250 g


Hipp DĚTSKÉ MENU BIO Těstoviny s lososem, brokolicí a smetanou 250 g

HiPP Těstoviny s lososem, brokolicí a smetanou obsahují větší kousky potravy a lehce stravitelné maso z mořských ryb. Jsou vhodné pro děti od ukončeného 14. měsíce. 


75 CZK

DrMax.cz


Koupit za 75 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
19.12.2023 75

Podobné produkty



80 CZK  15% 

HiPP BIO Menu Těstoviny s lososem, brokolicí a smetanou 250 g V prvním roce života udělalo vaše dítě velké pokroky ve vývoji. To je třeba zohlednit i při sestavování jídelníčku. Dětské jídelníčky HiPP obsahují větší kousky a lehce stravitelné maso.

79 CZK  9% 

V prvním roce života udělalo vaše miminko velké pokroky ve vývoji. K tomu je třeba přihlédnou i při sestavování jídelníčku. Dětská HiPP menu obsahují větší kousky a lehce stravitelné maso. V prvních 3 letech života záleží na kvalitě každé lžičky. My v HiPPu to víme, a proto: Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. Zodpovědně přistupujeme také k rybolovu. Mořské ryby pocházejí z pobřežního rybolovu, jehož stanoviště se nacházejí ve vybraných regionech, nepodílíme se tak na nadměrném rybolovu v oceánech. V HiPP BIO kvalitě Obsah zeleniny 32% Obsahuje kousky – důležité pro učení kousání a žvýkání. Maso z mořských ryb. Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje – pro vývoj mozku a nervových buněk. Se sníženým obsahem soli. Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu – dle zákona. Složení: voda, mrkev* 20 %, vařené těstoviny mušle* 17 % (voda, mouka z tvrdé PŠENICE, VAJEČNÝ BÍLEK), brokolice* 10 %, LOSOS 8%, uvařené mleté nudle* (mouka z tvrdé PŠENICE), SMETANA* 3%, cibule*, řepkový olej* 1,3 %, rýžová mouka*, citrónová šťáva* z koncentrátu, petržel*, jedlá sůl s jódem (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný). Obsah zeleniny 32% Pozn.: Obsahuje lepek. *z ekologického zemědělství – 89 % surovin splňuje zásady ekologické produkce ALERGENY JSOU ZVÝRAZNĚNY VELKÝM PÍSMEM Průměrné nutriční informace na 100 g, připravené k jídlu na 1 porci: Energie 291 kj / 70,0 kcal 731 kj / 174 kcal Tuk 2,7 g 6,8 g z toho: – nasycené mastné kyseliny 0,8 g 2 g Sacharidy 7,7 g 19,3 g od toho: cukr 1,2 g 3,0 g bílkoviny 3 g 7,5 g Sůl 0,25 g 0,63 g Sodík 0,10 g 0,25 g Příprava: Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte vevodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou (nepoužívejte kovovou), abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Dodržujte přípravu a skladování. Země původu: Maďarsko Adresa dodavatele: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika