LevnoBot.cz
Přidat obchod

Pampers Night Pants vel. 6 15+ kg dětské plenkové kalhotky 19 ks


Pampers Night Pants vel. 6 15+ kg dětské plenkové kalhotky 19 ks
Plenkové kalhotky Pampers Night Pants poskytují bezpečnou ochranu pro klidný spánek po celou noc díky zesílenému jádru, které okamžitě absorbuje vlhkost. Dopřejte vašemu miminku až 12 hodin v suchu.

269 CZK

DrMax.cz


Koupit za 269 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
19.12.2023 269

Podobné produkty



310 CZK

Pampers Night Pants Size 6, 19 ks, Plenkové kalhotky pro děti, Maminky a tatínkové, usnadněte si přebalování svého děťátka, a zároveň zachovejte jeho maximální pohodlí. Plenkové kalhotky Pampers Night Pants Size 6 vynikají skvělou absorpcí, zabraňují protečení a jsou prodyšné. Postarají se tak o pocit sucha, a navíc se rychle oblékají i vysvlékají. Vlastnosti: pro maximální pohodlí a spokojenost vašeho dítěte rychlá absorbce pro pocit sucha tvař přizpůsobený tělíčku děťátka hebká povrchová vrstva několik absorbčních kanálů pro rychlý odvod vlhkosti Jak používat: Návod k používání naleznete na obalu.

248 CZK

Plenkové kalhotky Night Pants značky Pampers poskytují lepší ochranu po celou noc a dopřejí tak vašemu dítěti klidný spánek.

339 CZK

Plenkové kalhotky Pampers Night Pants poskytují lepší ochranu pro klidný spánek po celou noc* díky zesílenému jádru, které okamžitě absorbuje vlhkost pro až 12 hodin v suchu. Chcete se o složení výrobků Pampers dozvědět víc? Navštivte pampers.cz * v porovnání s plenkovými kalhotkami Pampers Pants  Složení: Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract

229 CZK

Pampers Night Pants Kalhotkové plenky vel. 6, 15+ kg, 19 ks Plenkové Kalhotky Pampers Night Pants ve velikosti 6 jsou určené pro děti vážící 15+ kg. Poskytují lepší ochranu pro klidný spánek díky zesílenému jádru.