LevnoBot.cz
Přidat obchod

GABRIELLA SALVETE Tools Sada houbiček na make-up 3 kusy


GABRIELLA SALVETE Tools Sada houbiček na make-up 3 kusy
Sada kosmetických pěnových houbiček pro perfektní nalíčení.

229 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 229 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.12.2023 229
28.12.2023 226

Podobné produkty



170 CZK

Gabriella Salvete Tools, 3 ks, Štětce a houbičky pro ženy, Máte pocit, že když aplikujte make-up pomocí prstů či štětce, nedosahujete výsledku, který by odpovídal vašim představám? Vyzkoušejte alternativu klasických štětců. Houbička na make-up Gabriella Salvete Tools se postará o bezchybné nanesení make-upu pro profesionálně vypadající líčení. Pomůže vám perfektně zakrýt všechny nedokonalosti pleti a výsledek bude přitom vypadat mnohem přirozeněji než při líčení pomocí prstů. Její tvar se přizpůsobí konturám každého obličeje a nanese produkt do všech záhybů, ultra jemný povrch zase zajistí rovnoměrnou a precizní aplikaci beze šmouh a s minimální spotřebou make-upu. Vlastnosti: pohodlně se drží v ruce precizně nanáší krémový nebo tekutý make-up výsledkem je hladký finiš zajišťuje pohodlnou aplikaci i do záhybů obličeje aplikátor z jemné pěny Jak používat: Naneste make-up, bázi nebo korektor na houbičku a poté ho lehce rozetřete po obličeji. Plochá strana houbičky je určena pro konturování, např. kolem očí a nosu. Pomocí zaoblené strany nanášejte make-up krouživým pohybem na velké plochy obličeje. Hrotem houbičky zamaskujte lokální nedokonalosti pleti. Po použití houbičku properte ve vlažné mýdlové vodě.

251 CZK

Gabriella Salvete TOOLS Make-up Sponge Kit Dárková kazeta pro ženy houbička na make-up Classic 1 ks + houbička na make-up Concealer 1 ks + houbička na konturování pleti Contour 1 ks

200 CZK

Gabriella Salvete Set kosmetických houbiček na make-up slouží k rovnoměrnému nanášení oblíbeného make-upu, korektoru, tvářenky nebo pudru.


210 CZK

Gabriella Salvete Houbičky na make-up a konturování 3 ks Houbička na make-up Classic 1 ks + houbička na make-up Concealer 1 ks + houbička na konturování pleti Contour 1 ks.