LevnoBot.cz
Přidat obchod

MAYBELLINE Superstay 30H Active Wear Odstín 20 Sand 10 ml


MAYBELLINE Superstay 30H Active Wear Odstín 20 Sand 10 ml
Dlouhotrvající voděodolný make-up s velmi lehkou texturou.

219 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 219 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
10.1.2024 219
9.1.2024 220

Podobné produkty



243 CZK

Maybelline SuperStay Active Wear, 10 ml, Korektory pro ženy, Chcete, aby vaše líčení nebo i téměř nenalíčený obličej nekazila ani jediná chybička na kráse? Ať už se vám na pleti nelíbí cokoli, korektor Maybelline SuperStay Active Wear to spolehlivě zakryje. Vysoce pigmentované složení si poradí s kruhy pod očima, pupínky, pigmentovými skvrnami a nejrůznějším zarudnutím, ale třeba i pihami, pokud je budete chtít skrýt. Pomůže vám zkrátka zamaskovat veškeré nedokonalosti pleti natolik dokonale, že o nich budete vědět jen vy. Spolehněte se na korektor, který dodá vaší tváři zcela bezchybný, barevně jednotný vzhled. Vlastnosti: vysoce pigmentovaný produkt je voděodolný dlouhotrvající efekt neucpává póry Složení: veganský produkt Jak používat: Nanášejte prstem nebo praktickým aplikátorem na různé nedostatky své pleti.

167 CZK

Dekorativní kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Make-upy značky Maybelline vám pomohou vytvořit dokonalý look. 

226 CZK

Maybelline SuperStay Active Wear odstín 20 Sand korektor  zajišťuje krytí s dlouhotrvající výdrží a matným efektem, které odolává vodě i potu a nezanechává po sobě stopy.


240 CZK

Maybelline New York SuperStay Active Wear 20 Sand korektor 10 ml Dlouhotrvající a vysoce krycí korektor Superstay Active Wear od Maybelline New York. Lehký tekutý korektor s novým ohebným aplikátorem je odolný vůči vodě a potu a neotírá se na oblečení či roušku, proto ho můžete sebevědomě nosit až 30 hodin. Veganské složení korektoru je vhodné pro citlivou pokožku.