LevnoBot.cz
Přidat obchod

MAYBELLINE Super Stay Vitamin C Tónující pleťové sérum Odstín 40 30 ml


MAYBELLINE  Super Stay Vitamin C Tónující pleťové sérum Odstín 40 30 ml
Zdravě vypadající pleť je pro nás nejdůležitější. Superstay Skint Tint byl vytvořen, aby jí dodal přirozený lesk.

328 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 328 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
10.1.2024 329

Podobné produkty



352 CZK

Maybelline SuperStay Vitamin C Skin Tint, 30 ml, Make-up pro ženy, Základem každého líčení, ať už výrazného večerního, nebo velmi přirozeného denního, je bezchybná pleť. A k té vám dopomůže make-up Maybelline SuperStay Vitamin C Skin Tint. Dokonale splyne s vaší pletí a postará se o perfektní sjednocení jejího barevného tónu. Díky své krycí schopnosti okamžitě zamaskuje její drobné nedokonalosti, jako jsou například pigmentové skvrny, začervenání či stopy po akné. Během chvilky tak s jeho pomocí dosáhnete barevně sjednoceného vzhledu, který skvěle poslouží jako základ pro případné další líčení. Vlastnosti: sjednocuje barevný tón pleti rozjasňuje pleť jednoduchá aplikace lze ho vrstvit zanechává přirozený vzhled Jak používat: Před použitím protřepejte. Make-up naneste na všechny základní body obličeje, čelo, tváře a bradu.

355 CZK

Maybelline SuperStay + Vitamin C odstín 40 tónující sérum s perleťovými pigmenty pleť příjemně osvěží, projasní a ochrání před vnějšími faktory.


359 CZK

Maybelline New York Super Stay Vitamin C skin tint 40 tónující sérum, 30 ml Tónující sérum obohacené o vitamín C pro snadné krytí a zářivě vypadající pleť.