LevnoBot.cz
Přidat obchod

EVELINE COSMETICS Magical Correction - CC krém BEIGE 30 ml


EVELINE COSMETICS Magical Correction - CC krém BEIGE 30 ml
Hydratační, multifunkční přípravek, který dodá pleti rovnoměrný a přirozený tón. Dlouhodobě působí proti nedokonalostem. BioHYALURON Complex. SPF 15.

151 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 151 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
11.1.2024 152
10.1.2024 153

Podobné produkty



121 CZK

Eveline Cosmetics Magical Colour Correction, 30 ml, Tónovací krémy pro ženy, Hledáte produkt, který v jednom kroku poskytuje pleti jak okamžité zkrášlení, tak dostatečnou péči? Tónovací přípravek Eveline Cosmetics Magical Colour Correction je pro vás díky spojení benefitů dekorativní i pečující kosmetiky tím pravým. Dodává pleti potřebnou dávku hydratace, zároveň však také zakrývá její případné nedokonalosti a celkově ji barevně sjednocuje. Vlastnosti: dodává pleti potřebnou hydrataci sjednocuje barevný tón zmatňující efekt lehce kryje pupínky a další nedokonalosti pleti Jak používat: Naneste každé ráno na čistou pleť obličeje a důkladně rozetřete.

189 CZK  26% 

Eveline CC Cream Magical Colour Correction - béžová 30 ml Hydratační krém, multifunkční přípravek pro péči o všechny typy pleti. Unikátní CC krém se přímo po aplikaci změní na lehký podklad, který dodá pleti rovnoměrný a přirozený tón. Mikroenkapsulované přírodní minerální pigmenty se postupně uvolňují a dlouhodobě působí proti nedokonalostem.