LevnoBot.cz
Přidat obchod

Hipp Babysanft Dětská koupel Hroch 300 ml


Hipp Babysanft Dětská koupel Hroch 300 ml

Jemný přípravek Dětská koupel s hrochem od Hipp Babysanft šetrně myje dětskou citlivou pokožku a zanechává ji hedvábně hebkou a vláčnou. Vhodná od narození.


159 CZK

DrMax.cz


Koupit za 159 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
11.1.2024 159

Podobné produkty



160 CZK  5% 

Hipp Babysanft Sensitive Hippo, 300 ml, Koupání dětí pro děti, Dětská kůže je mnohem citlivější a jemnější než kůže dospělých, proto je důležité o ni obzvlášť šetrně pečovat, a to i při jejím čištění. Přípravek Hipp Babysanft Sensitive Hippo zanechá křehkou kůži vašeho miminka či dítěte dokonale čistou, aniž by způsobil její vysušení. Odstraní z pleti obličeje i z pokožky celého těla veškeré nečistoty, nenaruší ale přitom ochrannou kožní bariéru. Naopak přispěje k výživě, hydrataci a zvláčnění. Dopřejte svému dítěti při mytí tu nejjemnější péči a pocit absolutního komfortu. Vlastnosti: jemně pečuje o dětskou pokožku smývá nečistoty respektuje přirozené pH pokožky lze použít i pro citlivou pleť nenarušuje ochrannou bariéru pokožky Jak používat: Malé množství přípravku přidejte do připravené koupele a poté promíchejte rukou.

165 CZK  2% 

Pro každodenní koupání jemné a citlivé pokožky malých dětí i dospělých.

169 CZK

HiPP Babysanft Dětská koupel Hroch 300 ml Kombinace zelené vody a jemné pěny pro radost z koupání malých i dospělých. O pokožku pečuje velmi šetrně, zachovává její přirozený kyselý plášť a chrání ji před vysoušením.