LevnoBot.cz
Přidat obchod

BIODERMA ABCDerm Dětský Šampon 200 ml


BIODERMA ABCDerm Dětský Šampon 200 ml
Jemný šampon pro dětskou pokožku hlavy. Obsahuje jemné aktivní čisticí složky, které respektují pokožku hlavy i těch nejmenších.

299 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 299 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.2.2024 299
13.1.2024 289

Podobné produkty



302 CZK

Bioderma ABC Derm Šampon, 200 ml, Dětské šampony pro děti, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Bioderma ABC Derm Šampon pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: zanechává vlasy hedvábně jemné a zdravé na pohled usnadňuje rozčesávání jemných vlasů provoní vlasy jemnou vůní neštípe v očích vhodný pro každodenní použití Složení: bez sulfátů Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

300 CZK

Bioderma ABCDerm Šampon pro dětskou pokožku a vlasy 200 ml Šampon je určen pro dětské vlasy a citlivou dětskou pokožku hlavy. Jemně čistí vlasy dítěte, hydratuje pokožku hlavy a udržuje přirozenou vlasovou rovnováhu.