LevnoBot.cz
Přidat obchod

Jak se vyhnout válce Roseových aneb Právní minimum nejen pro manželství (Defekt) - Eva Ondřejová


Jak se vyhnout válce Roseových aneb Právní minimum nejen pro manželství (Defekt) - Eva Ondřejová
Praktický manuál rodinného práva pro širokou veřejnost, především pro zamilované, snoubence, partnery, rozvádějící a rozcházející se páry či zainteresovanou veřejnost, jako jsou rodiče.Není mnoho lidí, kteří by se nesetkali v okolí s rozvodem nebo rozchodem, a s tím spojenými negativními zkušenostmi, zničenými ideály a doživotními spory. Nebuďte naivní, že vám se to stát nemůže. Mějte povědomí o právních důsledcích manželství a početí dítěte ještě před tím, než se takto rozhodnete. Zamyslete se, co od života, manželství či rodičovství očekáváte, a promluvte si o tom s tím druhým.

119 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 119 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.3.2024 119
14.1.2024 169

Podobné produkty



204 CZK

Kniha: Jak se vyhnout válce Roseových aneb Právní minimum nejen pro manželství; Autor: Ondřejová Eva; Rady, jak řešit základní problémy z oblasti rodinného práva. ...

49 CZK

Praktický manuál rodinného práva pro širokou veřejnost, především pro zamilované, snoubence, partnery, rozvádějící a rozcházející se páry či zainteresovanou veřejnost, jako jsou rodiče. Není mnoho lidí, kteří by se nesetkali v okolí s rozvodem nebo rozchodem, a s tím spojenými negativními zkušenostmi, zničenými ideály a doživotními spory. Nebuďte naivní, že vám se to stát nemůže. Mějte povědomí o právních důsledcích manželství a početí dítěte ještě před tím, než se takto rozhodnete. Zamyslete se, co od života, manželství či rodičovství očekáváte, a promluvte si o tom s tím druhým.