LevnoBot.cz
Přidat obchod

BETEXA Harry Potter - Bradavice Škola čar a kouzel


BETEXA Harry Potter - Bradavice Škola čar a kouzel
Cílem hry je sestavit řadu kartiček, tvořenou předměty z kouzelnické školy v Bradavicích a zakončenou závěrečnou zkouškou – kartičkou se znakem Bradavic. První kartička určuje, ve které ze čtyř bradavických kolejí budete studovat. Kartičky Obraceče času (fungují jako žolík) pomáhají nejvíc těm hráčům, kteří dokážou vývoj hry sledovat nejen ve své řadě, ale i u soupeřů. Hru s jednoduchými pravidly a mnoha herními variantami si zahrají s chutí čarodějové i mudlové všech věkových kategorií. Specifikace: věk 6-99, 2-4 hráči, 25-40 minut, obsahuje 56 hracích kartiček, návod a informace o jednotlivých předmětech kouzelnické školy česky a slovensky. Vyrobeno v ČR.

357 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 357 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
21.1.2024 357

Podobné produkty



328 CZK

– Cílem hry je sestavit řadu kartiček, tvořenou předměty z kouzelnické školy v Bradavicích. Každý hráč sestavuje jednu řadu, která je určena první kartičkou, symbolizující jednu z kolejí z Bradavic. 

450 CZK  9% 

Originální stolní rodinná hra pro malé i velké hráče, se kterou se stanete součástí známého příběhu Harry Pottera. Díky jednoduchým pravidlům si ji s chutí zahraje jak skalní fanoušek hrdinů z Bradavic, tak třeba i dědeček, který příběhy Joanne Rowlingové nezná. Cílem