LevnoBot.cz
Přidat obchod

SALOOS Bio Hydratační sérum na rty Růže 7 ml


SALOOS Bio Hydratační sérum na rty Růže 7 ml
Hydratační sérum na rty s výtažky z růže rty rozjasňuje, hydratuje a přináší příjemnou vůni.

164 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 164 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.2.2024 165
27.1.2024 159
26.1.2024 146
25.1.2024 137

Podobné produkty



141 CZK

Saloos Bioaktivní Sérum, 7 ml, Rty pro ženy, Jemná kůže rtů je každý den vystavována nejrůznějším zátěžím, od častého kontaktu s jídlem až po nepříznivé počasí. I proto si zaslouží speciální péči. Tónovací balzám na rty Saloos Bioaktivní Sérum se však postará nejen o každodenní péči vhodnou pro citlivou pleť vašich rtů, ale také o jemné nalíčení. Zvýrazní rty a jejich přirozenou krásu barevným nádechem a atraktivně lesklým finišem. Zároveň jim dodá vše, co potřebují, aby zůstaly hydratované, jemné a chráněné před vysušením i popraskáním. Vlastnosti: dlouhotrvající efekt hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje zajišťuje rtům ochranu před vnějšími vlivy napravuje popraskané rty poskytuje suchým rtům okamžitou úlevu Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na rty kdykoli během dne dle potřeby.

155 CZK

Hydratační sérum na rty Saloos s pravou damašskou růží, kyselinou hyaluronovou, aktivním výtažkem z mořské řasy a bio rostlinnými oleji zajistí důkladné zvláčnění, hydrataci a regeneraci rtů.


159 CZK

Saloos Bio Hydratační sérum na rty – Růže 7 ml Pečujte o rty s hydratačním bio olejem na rty s kyselinou hyaluronovou a damašskou růží. Intenzivně vyživuje, dodává plnost a hebkost.