LevnoBot.cz
Přidat obchod

CONCEPT Robotický vysavač s mopem 2 v 1 robocross laser VR3115


CONCEPT Robotický vysavač s mopem 2 v 1 robocross laser VR3115
Robotický vysavač vybaven laserovou navigací, která podrobně naskenuje vaši domácnost a vytvoří přesnou mapu pro plánování úklidu.

7972 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 7972 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.1.2024 7999

Podobné produkty



7999 CZK  6% 

Robotický vysavač Concept VR3115 2v1 RoboCross Laser     Vysává i mopuje Extrémní výdrž – až 180 minut Laserová navigace - LaserTec 2.0 Ovládání mobilem – přes aplikaci Concept Home BLDC motor se sacím výkonem 3300 Pa 3 režimy úklidu Trojnásobná filtrace s HEPA filtrem 13 Funkce proti nárazu i proti pádu Automatické dobíjení Plánování úklidu Balík služeb ZDARMA Nákupem tohoto vysavače do 31.12.2024 získáváte možnost využít akce Garance 60 dní na vyzkoušení a 7 let záruka na BLDC motor. Nový vysavač si můžete otestovat v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Pokud s ním nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a Concept vám pošleme peníze. Pokud si vysavač ponecháte, získáte prodlouženou záruku na BLDC motor na 7 let. Chcete akce využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu vysavače na stránkách Concept: "Chytře vymyšlené výhody". Představení robotického vysavače Concept VR3115 2v1 RoboCross Laser Robotický vysavač s funkcí mopování. Concept VR3115 2v1 RoboCross Laser můžete ovládat pomocí aplikace Concept Home ve vašem mobilním telefonu, nebo pomocí dálkového ovladače. Zvolte si jeden z 3 režimů úklidu, naplánujte odložený start, sledujte proces úklidu, nastavte zakázané zóny a spoustu dalších věcí. Dokonalá orientace Robotický vysavač VR3115 je vybaven vyspělou laserovou navigací LaserTec 2.0, která podrobně naskenuje vaši domácnost a vytvoří přesnou mapu pro plánování úklidu. Výsledkem je, že se robot s maximální přesností orientuje v prostoru, nepřejíždí opakovaně již uklizená místa, a tím zkracuje dobu úklidu. Perfektně si poradí se všemi podlahovými krytinami i s členitými prostory. Díky velkým kolům a silnému motoru překoná dveřní prahy a jiné překážky do výše až 1,8 cm. Po dokončení úklidu se automaticky vrátí do nabíjecí stanice. Zbaví vás virů a bakterií Chcete se doma cítit opravdu bezpečně? VR3115 je další z řady pomocníků, kteří vám pomohou s bojem proti virům a bakteriím. Jednoduše přidejte do zásobníku na vodu vhodný desinfekční prostředek a vypusťte robota vytírat. Vaše podlahy budou dokonale čisté a desinfikované. Vysává a vytírá Robot je vybaven dvěma zásobníky, díky kterým si lehce poradí se suchým i mokrým úklidem. První zásobník s kapacitou 600 ml slouží pro klasický úklid na sucho. Nasadíte-li mopovací modul, můžete vysávat a vytírat najednou. Docílíte tak dvou úklidů v rekordním čase. Zásobník na vytírání je osazen textilií z mikrovlákna, která na sebe váže nečistoty a během úklidu podlahu také vyleští. Textilii lze lehce sundat a vyprat v pračce. Výkonný motor a vysoká sací síla Vysavač je vybaven digitálním bezkartáčovým stejnosměrným BLDC motorem, který má řadu výhod. Je vysoce výkonný a oproti běžným motorům tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost. Současně se podílí na vysoké sací síle vysavače, která dosahuje 3300 Pa. Nabízí 3 úrovně výkonu, které se mění v závislosti na spuštěném režimu úklidu. Sací výkon lze

6999 CZK

Robotický vysavač Concept ROboCross VR3115 je vybaven vyspělou laserovou navigací pro přesné plánování úklidu a funkcí mopování.


7490 CZK

Concept VR3115 Robotický vysavač s mopem 2 v 1 RoboCross Laser Robotický vysavač s mopem Laser 2 v 1 Concept VR3115 je vybaven vyspělou laserovou navigací LaserTec 2.0 pro přesné plánování úklidu. Vyniká vysokou sací silou a na jedno nabití dokáže uklízet až 180 minut. Robot i mobilní aplikace jsou v češtině.