LevnoBot.cz
Přidat obchod

Beurer Kosmetické zrcátko BS 55


Beurer Kosmetické zrcátko BS 55
Oboustranné kosmetické výkyvné zrcadlo.

1208 CZK

Vivantis.cz


Koupit za 1208 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
31.1.2024 1204

Podobné produkty



1434 CZK

BEURER BS 55, 1 ks, Kosmetická zrcátka unisex, Zakládáte si na dokonalém vzhledu, především pak pokud jde o make-up? Pak vám praktické kosmetické zrcátko BEURER BS 55 určitě přijde vhod. Zajistí, že při líčení či dalších úpravách vzhledu perfektně uvidíte na všechny části svého obličeje, a pomůže vám tak dosáhnout precizního výsledku přesně podle vašich představ. Být krásná, upravená a dokonale připravená na jakoukoli příležitost nikdy nebylo snadnější. Vlastnosti: pomáhá kontrolovat dokonalý vzhled vašeho líčení módní design kvalitní provedení obsahuje 2 zrcátka – klasické a zvětšovací Jak používat: Používejte kdykoliv podle potřeby pro úpravu vzhledu nebo kontrolu svého líčení.

1498 CZK

Kosmetické výkyvné zrcadlo s LED světlem a dotykovým ovládáním v chromovém provedení o průměru 13cm.

1053 CZK

Praktické kosmetické zrcátko Beurer BS 55 s LED osvětlením a průměrem 13 cm využije každá žena. Extra magnetické zrcátko sedminásobně zvětšuje.


1654 CZK

Kosmetické výkyvné zrcadlo má z jedné strany normální obraz, z druhé strany 7x zvětšuje, což využijete zejména při líčení a dalších kosmetických úpravách obličeje. Velkou výhodou je i zabudované LED osvětlení s dotykovým ovládáním.

Materiál: chrom, sklo

Rozměry: průměr 13 cm

Napájení: 4xAAA baterie (součástí balení)