LevnoBot.cz
Přidat obchod

Alfaparf Milano Energizing Lotion posilující lotion pro oslabené vlasy 12x10 ml


Alfaparf Milano Energizing Lotion posilující lotion pro oslabené vlasy 12x10 ml

Alfaparf Milano Energizing Lotion posilující lotion pro oslabené vlasy intenzivně posiluje vlasová vlákna i vlasový folikul. Pomáhá vlasům získat zpět svou hustotu a objem. 


700 CZK

DrMax.cz


Koupit za 700 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.2.2024 699

Podobné produkty



702 CZK

Alfaparf Milano Blends of Many Energizing, 12 x 10 ml, Séra na vlasy pro ženy, Chcete mít vlasy krásné od kořínků až po konečky a cítíte, že péče poskytnutá šamponem, kondicionérem či třeba maskou nestačí? Sérum Alfaparf Milano Blends of Many Energizing skvěle obohatí vaši stávající pečující rutinu a pomůže vám dosáhnout kýženého výsledku. Postará se o potřebnou výživu, posílí vlasy a dodá jim vše potřebné, aby mohly opět zářit. Díky pečujícímu složení, které podpoří přirozenou regeneraci, vdechne sérum vlasům nový život. Při pravidelném používání se brzy dočkáte silných, zářivých a na první pohled zdravých vlasů. Vlastnosti: dodává vlasům novou sílu obnovuje suché, lámavé a poškozené vlasy proniká do vlasové kůry a posiluje ji Jak používat: Aplikujte do ještě vlhkých vlasů. Neoplachujte. Následně upravte vlasy obvyklým způsobem.

406 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Séra na vlasy značky Alfaparf Milano z kolekce Blends of Many byly vytvořeny pro poškozené vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 12 x 10 ml.