LevnoBot.cz
Přidat obchod

Prologic boty Bank Bound Trek Boot MH Camo vel. 41/7


Prologic boty Bank Bound Trek Boot MH Camo vel. 41/7
Skvělé nové boty s nízkou hmotností od firmy Prologic. Podšívka ze síťoviny s vodotěsnou membránou. Bota je zesílena v oblasti paty a špičky pro větší výdrž. Protiskluzná gumová podrážka z EVA materiálu. Vyjímatelná vnitřní vložka.

2148 CZK

lkbaits.cz


Koupit za 2148 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.2.2024 2148

Podobné produkty



2148 CZK

Podšívka ze síťoviny s vodotěsnou membránou. Bota je zesílena v oblasti paty a špičky pro větší výdrž. Protiskluzná gumová podrážka z EVA materiálu. Vyjímatelná vnitřní vložka.

2219 CZK  10% 

Kolekce oblečení Prologic se stále rozrůstá – nabízí kvalitní produkty, které vás ochrání před nepřízní počasí, i stylové produkty, které se perfektně hodí ke kaprové scéně. Novinkou pro letošní rok je kompletně přepracovaná kolekce rukavic – najdete v ní modely pro každého rybáře, od vytrvalých zimních kaprařů až po specialisty na daleké hody, a spoustu dalšího. Pokud se stejně jako zbytek našeho týmu zajímáte o moderní lov kaprů, pak je neustále rozšiřující se sortiment oblečení Prologic dokonalým způsobem, jak to dát najevo – a navíc budete chráněni před přírodními živly, zatímco jste venku při lovu kapřích obrů. Lehké a flexibilní univerzální boty s nízkou hmotností a dobrou prodyšností. Síťová podšívka s voděodolnou membránou Hlavní vrchní materiál je ošetřen semišovou kůží PU-vyztužené oblasti kolem špičky a paty Tvarovaná EVA mezipodešev Protiskluzná gumová podrážka s hlubokým dezénem Odnímatelná tvarovaná vložka Věková skupina: Dospělý;Junior Série: Bank Bound Velikost UK: 7 Velikost: 41 Barva podle výrobce: Camo Sezóna: Autumn;Léto;Zima;Spring Velikost EU: 41 Barva: Camo Země původu: Čína Navrženo v: Spojené království Typ Produktu: Turistická obuv