LevnoBot.cz
Přidat obchod

KNEIPP Good Night Sprchový gel 200 ml


KNEIPP Good Night Sprchový gel 200 ml
Sprchový gel Good Night pečuje o vaši pokožku při sprchování a díky zklidňujícím éterickým olejům vám pomůže k hlubšímu spánku a celkové regeneraci.

75 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 75 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.3.2024 75
12.3.2024 74
16.2.2024 75
15.2.2024 74

Podobné produkty



99 CZK  6% 

Kneipp Good Night, 200 ml, Sprchové gely pro ženy, Sprchový gel Kneipp Good Night je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky vyživuje a pečuje o pokožku Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

118 CZK

Uvolňující sprcha pro lepší spánek Kvalitní spánek je základem úspěšného dne. Aby se vám dobře spalo, je potřeba uvolnit mysl . A to se po dni plném úkolů a zážitků často nedaří. Udělejte si čas na krátkou sprchu s gelem Kneipp Good Night, který vám s tím pomůže. Obsahuje oleje ze švýcarské borovice, indického santalového dřeva, cedrového dřeva a levandule. Všechny tyto přírodní éterické oleje mají zklidňující účinky . Po takové sprše usnete během chvilky. Jemné složení sprchového gelu navíc chrání přirozený kožní mikrobiom.