LevnoBot.cz
Přidat obchod

MEDELA Sada 3 kusů lahviček na uskladnění mléka 150 ml


MEDELA Sada 3 kusů lahviček na uskladnění mléka 150 ml
Lahve vhodné pro sběr, skladování a podávání mateřského mléka. Jejích přednosti je kompatibilita se všemi typy odsávaček Medela.

441 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 441 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
16.2.2024 439

Podobné produkty



540 CZK  6% 

Medela Breastmilk Bottles, 3x150 ml, Kojenecké lahve pro děti, Ve chvílích, kdy není možné nakojit miminko z prsu, spolehlivě poslouží kojenecká lahev Medela Breastmilk Bottles . Speciálně uzpůsobený tvar dudlíku poskytne dítěti pocit komfortu, který je u tak základní potřeby, jakou je krmení, opravdu důležitý. Vlastnosti: umožňuje dítěti pít klidně a uvolněně široké hrdlo zaručuje snadné plnění a čištění umožňuje kombinaci krmení z láhve a kojení

459 CZK

Medela Sada 3 lahví na uskladnění mléka je vhodná pro sběr, skladování a podávání mateřského mléka.


459 CZK

Medela Sada lahviček na uskladnění mléka 150 ml 3 ks Medela láhve byly navrženy pro bezpečné, dlouhodobé skladování mateřského mléka bez ztráty jeho výjimečných vlastností. Jsou vyrobeny z bezpečného materiálu - polypropylenu, jehož samozřejmostí je absence škodlivé látky Bisphenolu-A.

430 CZK

Správné skladování mléka Mnoho maminek chce mít k dispozici více lahví na mateřské mléko, aby zajistily svou rostoucí a měnící se produkci mléka. Medela láhve na mateřské mléko byly navrženy pro bezpečné a dlouhodobé skladování mateřského mléka. Můžete odsát mléko přímo do láhve, uskladnit ji a následně Vaše dítě nakrmit tou stejnou lahví. Láhve jsou vyrobeny z bezpečného plastu, navržené tak, aby zachovaly důležité vlastnosti mateřského mléka, a jsou ideální pro bezpečné skladování mateřského mléka v lednici nebo mrazáku. Barevná mililitrová stupnice usnadňuje měření množství odsátého mléka. Láhve jsou vybaveny šroubovacími uzávěry, aby nedocházelo k vytékání mléka při skladování v lednici nebo mrazáku případně při manipulaci během cestování. Výhody Medela lahví na mateřské mléko Medela láhve jsou odolné proti nárazu a jsou k dispozici ve dvou objemech: sada 3 ks lahví 150ml a sada 2 ks lahví 250ml. Láhve lze použít se všemi Medela odsávačkami a savičkami. Láhve na mateřské mléko lze mýt v myčce nádobí i ohřívat v mikrovlnné troubě a jsou vyrobeny z bezpečných materiálů bez BPA.