LevnoBot.cz
Přidat obchod

Alfaparf Milano Enhancing Mask maska pro vlnité a kudrnaté vlasy 500 ml


Alfaparf Milano Enhancing Mask maska pro vlnité a kudrnaté vlasy 500 ml

Alfaparf Milano Enhancing Mask maska pro vlnité a kudrnaté vlasy hydratuje, vyživuje a posiluje všechny typy kudrnatých vlasů. Eliminuje krepatění a podtrhuje krásu kadeří. 


831 CZK

DrMax.cz


Koupit za 831 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
16.2.2024 829

Podobné produkty



947 CZK

Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 500 ml, Masky na vlasy pro ženy, Maska na vlasy Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls představuje nenahraditelný krok v rituálu péče o vlasy. Dopřejte jim chvilku regenerace a ony vám to vrátí svojí vitalitou a krásou. Vlastnosti: intenzivně hydratuje zlepšuje pružnost vlasových vláken vlasy jsou hebké na dotek Složení: bez silikonů Jak používat: Aplikujte na vlhké, šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit dle doby uvedené na obalu a poté důkladně opláchněte.

545 CZK  1% 

Intenzivní a výživná maska ​​na vlasy pečuje o vlnité a kudrnaté vlasy, kterým ​​poskytuje pevnost, pružnost a hydrataci.

1042 CZK

Alfaparf Milano Semi di Lino maska pro vlnité a kudrnaté vlasy Curls Enhancing Mask 500 ml Maska na zvýraznění vln a kadeří. Intenzivní hydratační ošetření, zlepšuje rozčesávání, regeneruje, odstraňuje krepatost, vlasy zůstanou hebké a lehké. Definuje, hydratuje, krotí! Kudrnaté a vlnité vlasy získávají definici a jemnost.