LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermacol Men Agent deodorant Don't Worry Be Happy Deodorant 150 ml


Dermacol Men Agent deodorant Don't Worry Be Happy Deodorant 150 ml
Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Dermacol se řadí pod deodoranty a antiperspiranty a byl vytvořen speciálně pro muže. Toto balení obsahuje 150 ml vámi vybraného produktu. Péče o tělo je zase o krok jednodušší!

68 CZK

brasty.cz


Koupit za 68 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
11.7.2024 68
28.4.2024 74
17.2.2024 68

Podobné produkty



76 CZK

Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy, 150 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro muže, Přípravek Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy je nezbytným pomocníkem pro každý den v boji proti pocení. Vlastnosti: chrání před nepříjemným zápachem zanechává dlouhodobý pocit svěžesti poskytuje dlouhotrvající ochranu předchází podráždění a zklidňuje pokožku přípravek je speciálně vyvinut pro potřeby mužské pokožky Složení: bez aluminiových solí Jak používat: Před použitím protřepejte. Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. Opakujte kdykoliv během dne dle potřeby. Vhodné pro každodenní použití.

69 CZK

Dermacol Men Agent deodorant Dont worry be happy s povzbuzující citrusovou vůní dodává pocit svěžesti a eliminuje zápach potu.


85 CZK  6% 

Pánský deodorant pro muže Don´t worry be happy s povzbuzující citrusovou vůní, díky které pocítíte příliv nové svěžesti a čistoty.