LevnoBot.cz
Přidat obchod

HiPP Babysanft dětský šampon s kondicionérem koník 200 ml


HiPP Babysanft dětský šampon s kondicionérem koník 200 ml
HiPP Babysanft dětský šampón s kondicionérem vhodný pro děti již od narození. 

139 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 139 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
5.3.2024 139
2.3.2024 142
25.2.2024 140
20.2.2024 136

Podobné produkty



130 CZK  5% 

Hipp Babysanft Sensitive, 200 ml, Dětské šampony pro děti, Pravidelné mytí vlásků nemusí být pro vás a pro děti obávanou povinností, ale příjemným zážitkem, při kterém se dostane dětským vláskům té nejjemnější péče. Šampon Hipp Babysanft Sensitive pomáhá umýt a zbavit nečistot vlásky i citlivou dětskou pokožku hlavy tak, aniž by došlo k jejich vysušení či podráždění. Jemně o ně při mytí pečuje a vlásky zanechává hebké a voňavé. Vlastnosti: neštípe v očích šetrně myje dětské vlásky zanechává vlasy hedvábně jemné a zdravé na pohled usnadňuje rozčesávání jemných vlasů Složení: bez parfemace veganský produkt Jak používat: Naneste na vlasy, napěňte a důkladně opláchněte.

139 CZK

HiPP Babysanft Dětský šampón s kondicionérem 200 ml HiPP Babysanft šampón s kondicionérem myje dětské vlásky obzvlášť šetrně.

129 CZK

Dětský šampon s kondicionérem Hipp Babysanft šetrně myje vlasy, nedráždí vlasovou pokožku ani oči a usnadňuje rozčesávání dětských vlásků.


129 CZK

HiPP Babysanft šampón s kondicionérem myje dětské vlásky obzvlášť šetrně. Usnadňuje rozčesávání dlouhých vlasů, neštípe do očí a chrání vlasy i pokožku hlavy před vysoušením. Obsahuje cenné přírodní výtažky z BIO mandlí. Vhodný i pro dospělé s citlivou pokožkou. Šetrný k pokožce i přírodě: Bez parfémů, které mohou vyvolat alergickou reakci* Bez éterických, minerálních a silikonových olejů Bez PEG emulgátorů a parabenů Bez složek živočišného původu – vegan Bez mikroplastů Klimaticky pozitivní produkt *dle Nařízení pro kosmetiku Složení: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Tocopherol, Guar Hydroxypropyl­trimonium Chloride, Glycol Distearate, Citric Acid, Levulinic Acid, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Glyceryl Stearate, Benzoic Acid, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum.