LevnoBot.cz
Přidat obchod

CONCEPT VP6130 Tyčový a ruční akumulátorový vysavač 29,6 V


CONCEPT VP6130 Tyčový a ruční akumulátorový vysavač 29,6 V
Tyčový aku vysavač vyniká vysokým sacím výkonem, dlouhou výdrží a flexibilním využitím. Je osazen vyjímatelnou baterií s výdrží až 60 min.

6477 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 6477 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.2.2024 6499

Podobné produkty



6999 CZK

Tyčový vysavač Concept VP6130 ICONIC Animal Smart Flex 29,6 V Akumulátorový tyčový vysavač 2v1 Účinný HEPA filtr 13 Vyměnitelná baterie Motorizovaný turbokartáč Smart light sensor Tlačítko pro snadné vyjmutí nádoby Jednoduché ovládání a přehledný digitální displej 3 pracovní režimy - Min, Auto, Max Malý turbokartáč (PET kartáč na zvířecí srst) Výkonný bezkartáčový BLDC motor Signalizace stavu baterie Balík služeb ZDARMA Nákupem tohoto vysavače do 31.12.2024 získáváte možnost využít akce Garance 60 dní na vyzkoušení a 7 let záruka na BLDC motor. Nový vysavač si můžete otestovat v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Pokud s ním nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a Concept vám pošleme peníze. Pokud si vysavač ponecháte, získáte prodlouženou záruku na BLDC motor na 7 let. Chcete akce využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu vysavače na stránkách Concept: "Chytře vymyšlené výhody". Videopředstavení tyčového vysavače Concept VP6130 Představení Concept VP6130 ICONIC Animal Smart Flex 29,6 V Tyčový aku vysavač Concept VP6130 vyniká vysokým sacím výkonem, dlouhou výdrží a flexibilním využitím. Perfektně si poradí s každým povrchem a díky příslušenství je vhodný i do domácností se zvířaty. Je osazen vyjímatelnou baterií s výdrží až 60 min. Dlouhá provozní doba pro pohodlný úklid celé domácnosti S tyčovým a ručním aku vysavačem 2v1 Iconic Animal Smart Flex Concept VP6130 pohodlně uklidíte celý dům i byt. Nabízí dlouhou dobu provozu až 60 minut a je vhodný na všechny typy podlah. Můžete ho využít jako klasický tyčový vysavač nebo odejmout ruční jednotku a uklidit všechna špatně přístupná místa nebo interiér auta. Disponuje lehkou konstrukcí a ergonomickou rukojetí, takže se dobře drží a pohodlně ovládá. Díky speciálnímu příslušenství je vhodný především pro domácnosti se zvířecími mazlíčky. Flexibilní ohebný kloub nabízí až dvojnásobný dosah pod nízkým nábytkem Chytře vymyšlená konstrukce dělá z vysavače VP6130 plně flexibilního pomocníka pro úklid. Velkou předností je umístění ohebného kloubu v horní části prodlužovací trubky. Díky tomu nabízí až dvojnásobný dosah pod nízkým nábytkem a v dalších těžko dostupných místech oproti modelům s běžnou flexi trubkou. Bez námahy a ohnutých zad s ním pohodlně vysajete veškeré stísněné prostory, kam byste se s běžnými modely jen těžko dostávali. PET kartáč vyčeše a ošetří kůži i srst vašeho chlupatého mazlíčka Chytře vymyšlený PET kartáč s prodlužovací hadicí slouží na šetrné ošetření kůže a srsti vašeho domácího mazlíčka. Hlavní výhodou je, že jedním tahem vyčešete a zároveň i vysajete všechny přebytečné chlupy bez zbytečného nepořádku. Vašeho zvířecího parťáka zbavíte nečistot, škodlivin a alergenů. Důmyslná konstrukce kartáče navíc působí stimulačně na funkci kůže. Údržba kartáče je velmi jednoduchá. Pro odstranění vyčesaných chlupů stačí stisknout tlačítko pro zatažení štětin a uvolněná srst bude následně

6499 CZK

Tyčový vysavač Concept VP6130 2v1 ICONIC Animal Smart Fley nabízí vysoký sací výkon, dlouhou výdrž a flexibilní využití. Na jedno nabití vydrží až 60 minut práce a díky PET kartáči je ideální volbou pro majitele zvířecích mazlíčků.


6290 CZK

Concept VP6130 Tyčový a ruční akumulátorový vysavač ICONIC Animal Smart Flex 29,6 V Tyčový aku vysavač Concept VP6130 vyniká vysokým sacím výkonem, dlouhou výdrží a flexibilním využitím. Perfektně si poradí s každým povrchem a díky příslušenství je vhodný i do domácností se zvířaty. Je osazen vyjímatelnou baterií s výdrží až 60 min.