LevnoBot.cz
Přidat obchod

CONCEPT VP4520 Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Dual


CONCEPT VP4520 Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Dual
Tyčový vysavač je vybaven duálním turbokartáčem a plně otočným kloubem pro vysoce efektivní vysávání a pohodlnou obsluhu.

3297 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 3297 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.2.2024 3299

Podobné produkty



3308 CZK

Tyčový vysavač Concept VP4520 Direct Air Dual Duální turbokartáč Dual Brush pro dokonalý úklid Plně otočný kloub 360˚ pro snadné manévrování Výkonný BLDC motor s nízkou hlučností <80 dB Li-Ion baterie s výdrží až 30 minut na jedno nabití 2 režimy výkonu pro různé typy povrchů a nečistot HEPA H13 filtr pro zachycení alergenů a jemného prachu Odnímatelný ruční vysavač pro úklid v obtížně přístupných místech Držák na zeď v balení pro pohodlné uložení vysavače     .box1 { display: flex; flex-wrap: wrap; justify-content: space-between; } .item { flex: 1 0 calc(27% - 20px); margin-bottom: 20px; padding: 20px; border-radius: 10px; box-shadow: 0 0 10px rgba(0,0,0,0.1); background: #fff; text-align: center; } .item img { width: 100%; border-radius: 10px; } @media screen and (max-width: 600px) { .item { flex: 1 0 calc(100% - 40px); } } Duální turbokartáč Dual Brush - perfektní na tvrdé podlahy Tyčový vysavač Concept VP4520 Direct Air Dual je vybaven pokrokovým duálním turbokartáčem Dual Brush, který zajistí opravdu důkladný úklid všech typů tvrdých podlahových krytin. Dva samostatně rotující kartáče z jemného mikrovlákna pracují proti sobě a díky tomu spolehlivě zachytí i ty nejjemnější nečistoty a prachové částice. Vlákna kartáčů jsou velmi šetrná k povrchu podlah, takže nehrozí jejich poškrábání. Speciální konstrukce kartáče navíc umožňuje vysát i větší kousky nečistot a drobky, které jiným kartáčům uniknou. S duálním turbokartáčem Dual Brush vysavače Concept budete mít vaše podlahy perfektně čisté doslova během okamžiku a s minimální námahou. Plně otočný kloub 360˚ pro maximální flexibilitu při vysávání Jednou z klíčových předností tyčového vysavače Concept VP4520 Direct Air Dual je plně otočný kloub s rozsahem 360°, který výrazně usnadňuje manipulaci a manévrování s vysavačem. Díky tomuto unikátnímu řešení se můžete s vysavačem snadno otáčet do všech stran bez nutnosti zvedat ho ze země. Otočný kloub oceníte zejména při vysávání kolem nábytku, v rozích místností nebo podél stěn, kde běžné vysavače často narážejí na překážky. V kombinaci s nízkou hmotností pouhých 1,64 kg a kompaktními rozměry 109 × 23 × 13,5 cm je vysávání s tímto modelem opravdová hračka i pro starší osoby nebo osoby s omezenou pohyblivostí. Tichý a úsporný BLDC motor pro vysoký sací výkon Srdcem tyčového vysavače Concept VP4520 Direct Air Dual je moderní bezkartáčový BLDC motor, který se vyznačuje vynikajícím sacím výkonem při zachování nízké hlučnosti pouhých <80 dB. Ve srovnání s konvenčními motory je tento typ motoru energeticky úspornější, má delší životnost a poskytuje konzistentní vysoký výkon po celou dobu používání. Sací výkon motoru lze snadno přizpůsobit charakteru vysávaného povrchu a množství nečistot pomocí dvou stupňů regulace. Základní režim s příkonem 120 W je vhodný pro běžný úklid, zatímco režim MAX s příkonem 180 W si poradí i s odolnějšími nečistotami a zvířecími chlupy. Přepínání režimů se provádí tlačítkem přímo na těle

3007 CZK

Tyčový vysavač Concept VP4520 Direct Air Dual je vybaven duálním turbokartáčem a plně otočným kloubem, který spolu s baterií Li-Ion zajistí vysoce efektivní vysávání a pohodlnou obsluhu. 


3308 CZK  10% 

Malé spotřebiče > Vysavače > Tyčové vysavače

3098 CZK

Concept Tyčový vysavač 14,8 V Direct air dual Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Dual Concept VP4520 je vybaven duálním turbokartáčem a plně otočným kloubem pro vysoce efektivní vysávání a pohodlnou obsluhu. Disponuje BLDC motorem, kvalitní Li-Ion baterií a malým turbokartáčem. Nabízí 2 režimy výkonu a sací sílu až 20 kPa.