LevnoBot.cz
Přidat obchod

LAUBEN Stick Vacuum 2in1 Pet Plus 400BC tyčový vysavač


LAUBEN Stick Vacuum 2in1 Pet Plus 400BC tyčový vysavač
Tyčový vysavač 2v1, tyč s kloubem pro lepší přístup pod nábytek, s automatickou detekcí povrchu a nečistot pro přizpůsobení výkonu.

4014 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 4014 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
9.3.2024 3999

Podobné produkty



4998 CZK

Rychlý a efektivní úklid nemusí být pouhým snem. Stačí si pořídit šikovné pomocníky. K takovým patří i Lauben Stick Vacuum 2in1 Pet Plus 400BC s vysokým sacím výkonem až 105 AW, který se automaticky přizpůsobí stupni znečištění. Nečistoty jsou ještě lépe viditelné díky LED osvětlení vysávané plochy. Umístění sběrné nádoby v horní části spolu s flexibilní tyčí s kloubem umožňuje snadné vysávání i prostor pod nábytkem či užších míst, nádobu následně zcela hygienicky vysypete. Velmi praktická je hlavice se systémem proti namotávání vlasů a zvířecích chlupů a univerzálním motorizovaným kartáčem na všechny typy podlah. Tyčový vysavač v mžiku proměníte v ruční vysavač, bezkabelové provedení poskytuje možnost využití kdekoliv. Přístroj se pyšní stylovým designem a návodný video tutoriál demonstruje správné zacházení s vysavačem. Maximální výkon, minimální námaha Lauben Stick Vacuum 2in1 Pet Plus 400BC disponuje vysokým sacím výkonem až 105 AW (až 30 kPa). Ten se přizpůsobí automaticky stupni detekovaného znečištění,...

4998 CZK  0% 

Lauben Stick Vacuum 2in1 Pet Plus 400BC Tyčový vysavač 2v1, tyč s kloubem pro lepší přístup pod nábytek, s automatickou detekcí povrchu a nečistot pro přizpůsobení výkonu, hlavice s LED osvětlením, systémem proti namotávání vlasů a univerzálním kartáčem, na všechny typy podlah, na koberce, na sbírání nečistot a zvířecích chlupů, trojí systém filtrace.