LevnoBot.cz
Přidat obchod

HIPP Menu těstoviny s mořskou rybou a rajčaty 220 g


HIPP Menu těstoviny s mořskou rybou a rajčaty 220 g
Těstoviny s mořskou rybou je masozeleninový příkrm, který obsahuje větší pevné kousky pro podporu žvýkání, pro děti od ukončeného 12. měsíce.

92 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 92 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
14.3.2024 92
13.3.2024 88

Podobné produkty



65 CZK

Hipp DĚTSKÉ MENU BIO Těstoviny s mořskou rybou je masozeleninový příkrm, který obsahuje větší pevné kousky pro podporu žvýkání, a dodává vysoce kvalitní bílkoviny a železo. Pro děti od ukončeného 12. měsíce.


80 CZK  1% 

HiPP MENU Těstoviny s mořskou rybou a rajčaty 220 g V prvním roce života udělalo vaše miminko velké pokroky ve vývoji, k tomu je třeba přihlédnou i při sestavování jídelníčku.

75 CZK  15% 

Dětské menu HiPP má hrubší strukturu a najdeme v nich větší pevné kousky než v řadě Junior menu. Jde o přechodnou fázi, než děti začnou jíst společná jídla se svou rodinou. Maso v pokrmech je jemné, snadno stravitelné. Velikost porcí odpovídá potřebám dětí. Z pokrmů děti získávají vysoce kvalitní bílkoviny a železo. Železo má klíčovou úlohu ve správné tvorbě krve. Vhodné od ukončeného 12. měsíce věku. Složení: Voda, Vařené těstoviny* (mouka z tvrdé PŠENICE) 23 %, Rajčata* 17 %, Mrkev*, RYBA (štikozubec, mořská štika) 10 %, Pórek*, SMETANA*, CELER*, Cibule*, Řepkový olej* 1,8 %, PŠENIČNÁ mouka*, Rýžový škrob*, Citrónová šťáva* z koncentrátu, Jedlá sůl s jódem (kamenná sůl, jodičnan draselný), 87 % surovin je z ekologického zemědělství (HU-ÖKO-01). *z ekologického zemědělství. Alergeny jsou zvýrazněny velkým písmem Příprava: Otevřenou skleníčku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování. Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g