LevnoBot.cz
Přidat obchod

LA ROCHE-POSAY Toleriane Make-Up Korekční kompaktní minerální pudrový make-up, odstín 11, 9,5 g


LA ROCHE-POSAY Toleriane Make-Up Korekční kompaktní minerální pudrový make-up, odstín 11, 9,5 g
Korekční kompaktní minerální pudrový make-up.

792 CZK

Lekarna CZ


Koupit za 792 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
15.3.2024 795
14.3.2024 838

Podobné produkty



819 CZK

La Roche-Posay Toleriane Pudrový make-up N. 11, 9.5 g Korekční minerální kompaktní pudrový make-up testovaný na alergie sjednocuje pleť, kryje a zmírňuje nedokonalosti pleti - aniž by ucpával póry.

789 CZK

La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral, 9,5 g, Pudry pro ženy, Udělejte tečku za make-upem a zajistěte si tak jeho delší výdrž i bezchybný finiš. Pudr La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral zafixuje aplikovaný make-up tak, aby nedocházelo k jeho rozmazávání či nežádoucímu slévání do vrásek. Navíc vám poskytne kontrolu nad nadměrnou mastnotou a leskem problematických partií. Vaši pleť zanechá nádherně hebkou, zmatněnou a se sametovým nádechem, přirozeným efektem rozostření pak pomůže opticky zamaskovat příliš viditelné póry i jiné nedokonalosti pleti. Vlastnosti: neucpává póry překrývá nedokonalosti pleti a sjednocuje její odstín zajistí svěží vzhled dodává iluzi dokonalé pleti zklidňuje pleť bez parfemace Složení: se zrcátkem

769 CZK

La Roche-Posay Tolériane Pudrový make-up použijte na smíšenou až mastnou citlivou pleť. Sjednocuje barvu, kryje nedokonalosti a neucpává póry. Hypoalergenní složení.