LevnoBot.cz
Přidat obchod

Truelife Sonicbrush Uv - Sensitive


Truelife Sonicbrush Uv - Sensitive
Péče o tělo, zdraví > Péče o zuby > Příslušenství k zubním kartáčkům

350 CZK

Expert.cz


Koupit za 350 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
11.4.2024 349
29.3.2024 309

Podobné produkty



311 CZK  4% 

TrueLife SonicBrush UV Sensitive Triple Pack, 3 ks, Náhradní hlavice unisex, TrueLife SonicBrush UV Sensitive Triple Pack je náhradní hlavice na zubní kartáček, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při ústní hygieně. Její pravidelná výměna vám zaručí stále stejně efektivní čištění zubů jako s novým kartáčkem. Vlastnosti: odstraňuje zubní plak vyčistí zuby i na špatně dostupných místech zajišťuje velmi šetrné čištění zubů snadno se vyměňuje Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

349 CZK

Náhradní hlavice pro sonický zubní kartáček,  speciálně vyvinuty pro citlivé zuby.

349 CZK

Náhradní hlavice TrueLife SonicBrush UV – Sensitive Triple Pack Originální náhradní hlavice pro kartáček TrueLife SonicBrush UV, kompatibilní s dalšími značkami. Určený pro citlivé zuby.

350 CZK

Originální náhradní hlavice Sensitive k sonickému zubnímu kartáčku SonicBrush UV. Mimořádně šetrné čištění citlivých zubů. Tři barevně odlišené kusy v balení.


400 CZK

TrueLife Náhradní hlavice SonicBrush UV - Sensitive 3 ks Určený pro citlivé zuby. Originální náhradní hlavice pro kartáček TrueLife SonicBrush UV.