LevnoBot.cz
Přidat obchod

Alavis Triple Blend Extra silný pro koně 700 g


Alavis Triple Blend Extra silný pro koně 700 g
ALAVIS™ Triple Blend Extra silný představuje kompletní kloubní výživu pro koně .

1251 CZK

prozdravi.cz


Koupit za 1251 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.4.2024 1251

Podobné produkty



1090 CZK

ALAVIS™ Triple Blend Extra silný představuje kompletní kloubní výživu pro koně .

1113 CZK

Komplexní kloubní výživa pro regeneraci pohybového aparátu u hříbat a koní v pracovní a sportovní zátěži.

2069 CZK  15% 

ALAVIS™ Triple Blend Extra Silný obsahuje kombinaci chondroprotek­tivních látek (glukosamin sulfátu a chondroitin sulfátu), látky MSM a značkových kolagenů Collyss a Cartidyss. ALAVIS™ Triple Blend Extra Silný je vhodný pro regeneraci pohybového aparátu, zejména pro preventivní podávání u hříbat a koní v pracovní a sportovní zátěži. Spektrum účinků přípravku ALAVIS™ Triple Blend Extra Silný: výživa, ochrana a regenerace kloubních chrupavek a tkání zmírnění bolestí pohybového aparátu zlepšení pohyblivosti, větší fyzická výkonnost zpomalení až zastavení dalšího poškozování kloubních chrupavek prodloužení aktivního věku zvířete zlepšení celkové zdravotní kondice  Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát tvoří přirozenou součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny. Chondroitin sulfát má význačnou schopnost vázat ve tkáni vodu. Zabezpečuje tak správnou funkci chrupavky, její pevnost, pružnost a odolnost. Mechanizmus účinku obou těchto látek je společný a...

1249 CZK  2% 

Špičková kloubní výživa s obsahem vysoce účinných chondroprotektivních látek glukosamin sulfátu, chondroitin sulfátu, MSM a vysoce kvalitních kolagenů pro komplexní péči o pohybový aparát a podporu celkové kondice.

1590 CZK  4% 

Alavis Triple blend Extra silný 700 g Komplexní kloubní výživa pro koně. Alavis Triple Blend Extra silný je vhodný pro regeneraci pohybového aparátu. Kombinace chondroprotektivních látek - glukosamin sulfátu a chondrioitin sulfátu, látky MSM a značkových kolagenů Collyss a Cartidyss.

1290 CZK  12% 

Komplexní kloubní výživa pro koně. Kombinace chondroprotektivních látek (glukosamin sulfátu a chondrioitin sulfátu), látky MSM a značkových kolagenů Collyss a Cartidyss.