LevnoBot.cz
Přidat obchod

Niceboy Ion fén na vlasy Airsonic Pop onyx


Niceboy Ion fén na vlasy Airsonic Pop onyx
Péče o tělo, zdraví > Péče o vlasy > Fény na vlasy

599 CZK

Expert.cz


Koupit za 599 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.4.2024 599

Podobné produkty



599 CZK

Fén Niceboy ION AirSonic POP nabízí výjimečnou péči pro vlasy Niceboy ION Airsonic POP S výkonným motorem, kontrolou teploty a rychlosti vzduchu, dlouhým kabelem a bezpečnostní pojistkou je ideální pro snadné vysoušení a styling vlasů. Navíc má příjemný minimalistický design ve čtyřech barvách a odlehčenou konstrukci pro pohodlné používání. A snadno se vejde i do kufru na cesty. Ideální péče pro vaše vlasy Dopřejte vašim vlasům výjimečnou péči s fénem Niceboy ION AirSonic POP Fén disponuje výkonným motorem o dlouhé životnosti a příkonem 1400 W, který zajišťuje optimální proudění vzduchu. Úprava účesu je tak naprosto snadná a výsledkem jsou krásně lesklé a jemné vlasy. Teplota i proud vzduchu pod kontrolou Fén Niceboy ION AirSonic POP vám dává široké možnosti kontroly nad teplotou i prouděním vzduchu. Na výběr máte dvě rychlosti proudění vzduchu a teploty. Pro vysoušení vlasů používejte vysoké nastavení a pro styling nastavení nízké. Dlouhý přívodní kabel Fén poskytne dostatek volnosti pohybu díky...

560 CZK

Niceboy ION AirSonic Pop, 1 ks, Fény na vlasy pro ženy, Čas od času je vhodné nechat vlasy po umytí proschnout jen tak volně na vzduchu, ne vždy je na to ale prostor. A právě v situacích, kdy vás tlačí čas a z různých důvodů potřebujete vlasy vysušit rychleji a efektivněji, vám přijde vhod fén na vlasy Niceboy ION AirSonic Pop. Zajistí rychlé, efektivní, a přitom dostatečně šetrné prosušení vlasů jakéhokoli typu a nebo je pomůže profoukat tak, že získají větší objem a vy snadno dosáhnete krásně plného a nadýchaného účesu jako ze salonu. Vlastnosti: šetrně vysouší vlasy možnost regulování rychlosti eliminuje poškození vlasů vlivem tepla zachovává zdravý vzhled vlasů malá hmotnost, ergonomický tvar možnost regulování teploty Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

659 CZK

Niceboy ION AirSonic POP onyx Fén Niceboy ION AirSonic POP nabízí výjimečnou péči pro vlasy. S výkonným motorem, kontrolou teploty a rychlosti vzduchu, dlouhým kabelem a bezpečnostní pojistkou je ideální pro snadné vysoušení a styling vlasů.