LevnoBot.cz
Přidat obchod

HIPP BIO Kuřecí polévka s pšeničnou krupicí 190 g


HIPP BIO Kuřecí polévka s pšeničnou krupicí 190 g
HiPP BIO Kuřecí polévka s pšeničnou krupicí 190 g Intenzivní růst Vašeho miminka vyžaduje rozšíření jídelníčku o jídla, která obsahují maso a zeleninu. HiPP BIO polévky obsahují kvalitní bio maso a omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje. Vhodné pro děti od 6. měsíce.

64 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 64 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.5.2024 64
6.5.2024 69
5.5.2024 64
28.4.2024 69

Podobné produkty



79 CZK  3% 

Příkrm BIO Kuřecí polévka s pšeničnou krupicí je ideální jako oběd nebo večeře pro vaše děťátko od ukončeného 6. měsíce věku.

59 CZK

Masozeleninový příkrm Hipp BABY MENU ve formě polévky určený pro malé děti od ukončeného 6. měsíce. Maso v něm je bohaté na bílkoviny a je výborným zdrojem přírodního železa.


64 CZK

190 g, od 6. měsíce Intenzivní růst Vašeho miminka vyžaduje rozšíření jídelníčku o jídla, která obsahují maso a zeleninu. HiPP BIO polévky obsahují kvalitní bio maso bohaté na bílkoviny a železo. A protože v prvních třech letech života dítěte záleží na kvalitě každé lžičky, máme v HiPPu přísné BIO zásady: nikdy nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny zodpovědně pečujeme také o naše zvířata, protože jen spokojená a zdravá zvířata dávají kvalitní maso bez přídavku soli – obsah soli je daný obsahem sodíku omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje – pro vývoj mozku a nervových buněk bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu – dle zákona bez geneticky modifikovaných surovin dle Nařízení pro Ekologické zemědělství Složení: Mrkev*, voda, kuřecí maso* 10 %, PŠENIČNÁ krupice*5 %, CELER*, pórek*, řepkový olej* 1,3%, petržel*. Pozn.: Obsahuje lepek.