LevnoBot.cz
Přidat obchod

HUGGIES® Pleny jednorázové Little Movers 3 (4-9 kg) 56 ks


HUGGIES® Pleny jednorázové Little Movers 3 (4-9 kg) 56 ks
Plenky HUGGIES® Little Movers – nyní ještě jemnější a měkčí – zajistí pohodlí a extra ochranu při objevování nového vzrušujícího světa. Plenky HUGGIES® Little Movers zajistí celodenní pohodlí a sucho díky super měkkým absorpčním vrstvám a kanálkům, které rovnoměrně rozvádějí vlhkost, aby se snížily objem a lépe padly. Dvojnásobná ochrana proti úniku včetně speciální zádové kapsy proti protečení poskytuje až 12 hodin ochrany ve dne nebo v noci, a to i při aktivním pohybu. Pružný pas a dvojité manžety proti protečení zajišťují lepší přilnavost a příjemnější nošení. Prodyšné materiály umožnují cirkulaci vzduchu a pomáhají tak udržet pokožku dítěte v suchu. Měkké polštářky absorbují tekutinu během několika sekund. Plenky jsou dermatologicky testovány a neobsahují parfemaci, chlór ani latex. HUGGIES® Little Movers jsou k dispozici ve velikostech 3–5 a jsou zdobené oblíbenými Disney© přáteli. VAROVÁNÍ: Plastové obaly – nebezpečí udušení. Uchovávejte obal mimo dosah dětí.

459 CZK

Feedo.cz


Koupit za 459 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.5.2024 459

Podobné produkty



325 CZK

Dětské plenky Huggies Ultra Comfort vel. 3 4-9 kg perfektně absorbují vlhkost, skvěle padnou, pohodlně se nosí a neobtěžují miminko v pohybu. Balení o 56 kusech.


359 CZK  2% 

Huggies Ultra Comfort 3 Jumbo 56 ks Pleny pro děti vážící 4-9 kg, rychlá absorpce vlhkosti, jedinečný pohodlný tvar, elastický pás, pružná ouška a dokonalý tvar plenky. Prodyšný materiál, registrované obrázky na plenkách. Komfort 24/7.