LevnoBot.cz
Přidat obchod

NATURA SIBERICA MEN Super osvěžující sprchový gel Lední medvěd 250 ml


NATURA SIBERICA MEN Super osvěžující sprchový gel Lední medvěd 250 ml
Natura Siberica Men Super osvěžující sprchový gel Lední medvěd 250 ml Super osvěžující sprchový gel „Lední medvěd“ byl vytvořen pro opravdové muže – silné, odvážné a sebevědomé! Jeho síla a moc spočívá v divoce rostoucích sibiřských bylinách, které mají silný energetický potenciál, tak nutný pro moderní muže, vedoucí aktivní životní styl.

139 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 139 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
16.5.2024 139

Podobné produkty



99 CZK

Natura Siberica For Men Only, 250 ml, Sprchové gely a mýdla pro muže, Chcete proměnit obyčejné sprchování v nevšední zážitek prodchnutý příjemnou vůní? Sprchový gel Natura Siberica For Men Only vám s tím pomůže. Zatímco vaše smysly bude hýčkat jeho neodolatelná vůně, jeho pěnivá textura účinně zbaví pokožku veškerých nečistot, aniž by ji zbytečně vysušila. Ze sprchy či koupele tak budete vycházet s dokonale čistou, ale i sametově hebkou a krásně provoněnou pokožkou. I proto se tento sprchový gel stane nezbytnou součástí vaší každodenní hygieny a povýší ji na příjemný rituál, na který se budete těšit. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot po použití dodá pocit svěžesti a energie zvláčňuje a hydratuje Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.

119 CZK

Čistí a zároveň vyživuje pokožku. Obsahuje extrakt z brutnáku lékařského, vitamin C a 100% taurin pro hydrataci a dokonalé osvěžení pleti.