LevnoBot.cz
Přidat obchod

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon plátýnková maska pro sjednocení barevného tónu pleti 23 g


Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon plátýnková maska pro sjednocení barevného tónu pleti 23 g
Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Holika Holika se řadí pod pleťové masky a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 23 g vámi vybraného produktu. Péče o pleť je zase o krok jednodušší!

61 CZK

brasty.cz


Koupit za 61 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.8.2024 61
11.7.2024 64
28.5.2024 69
24.5.2024 64

Podobné produkty



50 CZK  28% 

Holika Holika Pure Essence Lemon, 20 ml, Plátýnkové masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska Holika Holika Pure Essence Lemon skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu. Vlastnosti: rozjasňuje a osvěžuje detoxikuje pleť má jemný exfoliační efekt předchází nadměrné tvorbě kožního mazu Jak používat: Masku opatrně vyjměte z obalu a umístěte na vyčištěný obličej. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Poté masku opatrně sloupněte. Nevstřebané sérum jemně vmasírujte do pleti nebo otřete vatovým tamponem.

49 CZK

Holika Holika Plátýnková maska Pure Essence Mask Sheet - Lemon Tonizující pleťová maska s citronovým extraktem pro projasnění pleti.