LevnoBot.cz
Přidat obchod

Ziaja Regenerační tělové mléko Argan Oil (Protective Body Lotion) 400 ml


Ziaja Regenerační tělové mléko Argan Oil (Protective Body Lotion) 400 ml
Regenerační tělové mléko s přírodním arganovým olejem pro suchou a dehydrovanou pokožku. Mléko jemně promašťuje a doplňuje nedostek lipidů, obnovuje správné ochranné funkce pokožky, napravuje její poškozenou strukturu, účinně zvlhčuje a zpevňuje pokožku a napravuje její pružnost a hladkost.

129 CZK

prozdravi.cz


Koupit za 129 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
24.5.2024 129

Podobné produkty



114 CZK  2% 

Ziaja Natural Argan Oil, 400 ml, Tělová mléka pro ženy, Nejen pleť obličeje, ale i pokožka těla si zaslouží kromě pravidelného čištění také péči, která bude předcházet jejímu vysušení. Tělové mléko Ziaja Natural Argan Oil se postará o dostatečnou hydrataci, vyživí pokožku a pomůže v ní uzamknout potřebnou vlhkost. Zanechá ji zvláčněnou, sametově hebkou a také chráněnou před projevy suchosti, jako je například pocit pnutí a diskomfortu či tvorba suchých kožních šupinek. Vlastnosti: intenzivně vyživuje a zvláčňuje zanechává pokožku na dotek sametově jemnou zajišťuje dlouhodobou hydrataci a vláčnost Jak používat: Aplikujte potřebné množství přípravku na čistou pokožku, nejlépe po sprše nebo koupeli. Dobře vmasírujte.

95 CZK

Ziaja Arganový olej Tělové mléko regenerační mléko intenzivně hydratuje, regeneruje a zpevňuje pokožku a posiluje její hydrolipidový film.