LevnoBot.cz
Přidat obchod

Člověče, nezlob se! - RETRO


Člověče, nezlob se! - RETRO

Kdo by neznal legendární společenskou hru Člověče nezlob se! Baví nás už po generace a nikdy nepřestane. Chcete udělat radost svým dětem, rodičům či prarodičům? Pak jim darujte ikonickou hru v původním provedení tak, jak si ji pamatujeme my z dětství. Retro design ve vás vyvolá krásné vzpomínky, o kterých se můžete podělit s dětmi i blízkými přáteli. Oblíbená deskovka je vhodná ke každé příležitosti, nejen při dlouhých zimních večerech, ale také na chatě s přáteli nebo na dovolené s rodinou. Můžete hrát doma, nebo na pláži. Člověče nezlob se! Je prostě perfektní odreagování, které baví malé i velké. Tak co, komu padne první šestka na kostce a kdo bude první v domečku?


249 CZK

familium.cz


Koupit za 249 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.6.2024 249

Podobné produkty



262 CZK

Efko Člověče, nezlob se! Retro

Klasická společenská hra, kde již sám název nabádá ke správnému cíli.

Úkolem hráčů je dostat své čtyři figurky co ne


248 CZK

Legendární stolní hra v původním grafickém provedení krabice a herního plánu. Zavzpomínejte s rodinou nebo přáteli na své dětství a užijte si plno zábavy. Obsahuje dřevěné figurky, kostku a knihovaný

249 CZK  8% 

Legendární stolní hra v původním grafickém provedení krabice a herního plánu. Zavzpomínejte s rodinou nebo přáteli na své dětství a užijte si plno zábavy. Obsahuje dřevěné figurky, kostku a knihovaný herní plán.