LevnoBot.cz
Přidat obchod

Sunar BIO Dýně a brambory 4m+ 190 g


Sunar BIO Dýně a brambory 4m+ 190 g
Sunar BIO zeleninový příkrm pro děti od uk. 4. měsíce. Kombinaci dýně a brambor v bio kvalitě si vaše děti zamilují. Vše v nejvyšší BIO Baby kvalitě. Neobsahuje přidanou sůl, konzervační látky, barviva ani aromata. Sunar BIO produkty Vyhovují nejpřísnějším požadavkům na BIO Baby kvalitu a skvěle chutnají. Zeleninový příkrm s jemnou konzistencí bez kousků vhodný k obědu, či večeři Praktické balení ve skleničce je možné využít nejen doma, ale i na cestách V ideálním poměru kombinuje pečlivě vybranou zeleninu a brambory s kapkou extra panenského olivového oleje tak, aby jeho složení co nejlépe vyhovovalo výživovým potřebám našich nejmenších BIO Baby kvalita – pečlivě vybrané suroviny a jejich zpracování splňuje nejpřísnější požadavky na kvalitu potravin Neobsahuje přidanou sůl, konzervační látky, barviva ani aromata Šetrné zpracování – zachovává výživovou hodnotu surovin a jejich přirozenou chuť Vhodné pro děti od ukončeného 4. měsíce věku. Závazek ke zdravé výživě Pro správný růst a vývoj dítěte je potřebná kvalitní výživa již od jejich narození. Bio příkrmy Sunar jsou bez přidané soli, barviv, aromat a konzervantů. Ideální konzistence Odpovídá věku dítěte a jeho aktuálním potřebám. BIO Baby kvalita Vyhovuje nejpřísnějším požadavkům na BIO kvalitu potravin pro děti. Každá z ingrediencí nejprve projde množstvím kvalitativních testů, než se finálně dostane do našeho produktu. Pěstitele si pečlivě vybíráme a dodržujeme přísný protokol kontroly, abychom dokázali předat to nejlepší z přírody. Čerstvé a bez chemie. Co znamená Sunar Baby BIO kvalita?

49 CZK

Feedo.cz


Koupit za 49 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.7.2024 49
13.6.2024 59
12.6.2024 49
8.6.2024 50
6.6.2024 45

Podobné produkty



48 CZK

Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Návod na přípravu Výrobek ohřejte ve vodní lázni zkontrolujte jeho teplot

69 CZK  16% 

Sunar BIO příkrm dýně, brokolice, brambory, olivový olej 4m+ 190 g Zeleninový příkrm s jemnou konzistencí. V ideálním poměru kombinuje pečlivě vybranou zeleninu a brambory s kapkou extra panenského olivového. Vše v nejvyšší baby BIO kvalitě. Od ukončeného 4. měsíce.

70 CZK  4% 

Sunar BIO zeleninový příkrm pro děti od uk. 4. měsíce. Kombinaci dýně a brambor v bio kvalitě si vaše děti zamilují. 

65 CZK  10% 

Zeleninový příkrm Sunar BIO Dýně s brambory je určený pro děti od ukončeného 4. měsíce. Vše v nejvyšší baby BIO kvalitě.