LevnoBot.cz
Přidat obchod

Bella Baby Happy sensitive emulze do koupele 250 ml


Bella Baby Happy sensitive emulze do koupele 250 ml

Emulze do koupele Bella Baby Happy sensitive šetrně myje jemnou dětskou pokožku a vyživuje ji. Dokonale zvláčňuje, hydratuje a posiluje bariéru pleti. Ideální pro suchou pleť.


179 CZK

DrMax.cz


Koupit za 179 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.6.2024 179

Podobné produkty



139 CZK

Bella Happy Emulze do koupele 250 ml Pokožku myje, vyživuje a vytváří jemnou ochrannou vrstvu, která chrání pokožku před ztrátou vody a škodlivými vnějšími vlivy. Zanechává pokožku promaštěnou a regenerovanou. Hydratuje a zklidňuje podráždění.

109 CZK

BELLA Baby Happy Sensitive, 250 ml, Koupání dětí pro děti, Koupání nemusí být pro vás a pro děti obávanou povinností, ale příjemným zážitkem, při kterém se dostane dětské pokožce té nejjemnější péče. Přípravek BELLA Baby Happy Sensitive pomáhá umýt a zbavit nečistot citlivou dětskou pokožku tak, aniž by došlo k jejímu vysušení či podráždění. Jemně o ni při koupeli pečuje, zklidňuje ji a dodává dítěti pocit komfortu. Vlastnosti: má zklidňující účinky intenzivně hydratuje zabraňuje vysychání pokožky zklidňuje podrážení má vyživující účinky pro citlivou až alergickou pokožku Složení: veganský produkt bez parfemace Jak používat: Malé množství přípravku přidejte do připravené koupele a poté promíchejte rukou.

178 CZK

Emulze do koupele pokožku myje a vyživuje. Je vhodná také pro citlivou pokožku se sklonem k atopii.

169 CZK

Emulze do koupele pokožku myje a vyživuje. Díky svému složení bez obsahu vody vytváří jemnou ochrannou vrstvu, která chrání pokožku před ztrátou vody a škodlivými vnějšími vlivy. Zanechává pokožku promaštěnou a regenerovanou. Hydratuje a eliminuje také pocit suchosti a svědění. Zklidňuje podráždění. Je vhodná také pro citlivou pokožku se sklonem k atopii. Složení: Ethylhexyl Stearate, Isopropyl, Palmitate, C12–13 Pareth-3, Laureth-3, Prunus Amigdalus Dulcis Oil, Octyldodecanol, Canola Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, PEG-8 /Tocopherol/As­corbyl Palmitate/Ascorbic Acid/Citric Acid