LevnoBot.cz
Přidat obchod

TESLA Hair Curling Comb


TESLA Hair Curling Comb
Tesla Hair Curling Comb Odcházejte z domu s dokonalým účesem plným přirozeně vypadajících vln či kudrlin. S výkonnou kónickou kulmou na vlasy jej dokážete vykouzlit sami a za pár minut, ať už máte vlasy kratší, delší, jemnější či silnější.

1590 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 1590 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
10.7.2024 1590

Podobné produkty



1494 CZK

Kulma na vlasy pro krásné a přirozeně působící vlny a kudrliny klidně každý den.

1530 CZK

Tesla Hair Curling Comb, 1 ks, Kulmy na vlasy pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy Tesla Hair Curling Comb během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: součástí jsou náhradní nástavce umožňuje vytvářet různé typy vln otočný kabel funkce automatického vypnutí po delší nečinnosti rychlé nahřátí možnost regulování teploty digitální displej Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

1599 CZK

TESLA Smart Hair Curling Comb kulma nabízí regulaci teploty od 110 do 210 °C, pět různých nástavců a bezpečnostní funkci automatického vypnutí.